2777
2789

هفته ای یک بار گاهی هفته ای ۲ بار میریم و هر سری قلب منو با حرفاش میشکنه با اینکه به خودم کلی میرسم میگرده جلوی شوهرم ازم ایراد میگیره و ایرادامو به شوهرم میگه 

و کلی تیکه کنایه و دخالت 

میخوام به شوهرم بگم دیگه خودت برو من نمیام طبقه بالاشونم هستیم میخوام بگم من سالی یکی دوبار میام خونتون دیگه 

میدونم مقاومت میکنه فقط بگید چطور قاانعش کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو باید مقابله کنی 

چطوری؟

وقتی خونه با شوهرت تنهایی مثلا برو جلوی آینه از خودت تعریف کن 

یا برو بشین پیش شوهرت بگو لذت میبری اینقدر زنت قشنگه با جزئیات 

مثلا اینقدر دماغم خوشگله یا شکمم تخته یا....

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وقتی به خودم میرسم کلی زورش میگیره و اذیتم میکنه سعی میکنه اعتماد بنفسمو صفرر کنه 

خب تو هم همین روند و ادامه بده بذار زور دلش بگیره یه گوشهات در یکی دروازه اصلا هم ناراحت نشو و رو خودت نیار که بیشتر بسوزه تازه باید خوشحال باشی که حرصش میگیره ولی شوهرت تنها نذار برو باهاش 

عزیزم تو باید مقابله کنی  چطوری؟ وقتی خونه با شوهرت تنهایی مثلا برو جلوی آینه از خودت تعریف ک ...

نه میخوام دیگه نرم اونجا اخه فقط اینا نیست توی همچی دخالت میکنه و تیکه میندازه 

یعنی نرفتن غیر ممکنه؟ 

اونم یه داستان میشه از خودت دفاع کن 

بهترین دفاع هم حمله است 

من لاغرم ولی نسبت به مجردیم چاق شدم خالا خانواده شوهرم همه چاق دخترش بالای 110 بعد یه روز به من گفت چقدر چاقی فلانی رو ببین با دوتا بچه چقدره منم دلم نیامد به خودش و دخترش تیکه بندازم گفتم من صبح تا شب سرکارم اگه منم مثل فلانی صبح میرفتم باشگاه انتقلاب شب میامدم یا میخوابیدم پامو مینداهتم رو مبل منم 40 میشدم (دخترش همش خانه کله اش تو گوشیه )

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................