2777
2789
عنوان

سی دی سونو بارداری

118 بازدید | 12 پست

سلام خانما ،میگم من هفته ۳۴ ام میخوام از سونوم سی دی یا فلش پر کنن برام ،جایی تو تهران میشناسید اینکارو انجام بدن؟

من قلعه حسن خان هستم،حالا اطرافش هم باشه مشکلی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا هست؟

بیمارستان پاستور نو بغل بیمارستانه،

از نظر من بهترین دکتر رادیولوژیست توی تهرانه 

من ان تی رفتم پیشش عالی بود 

بعد بخاطر حرف دوستم آنومالی رو‌رفتم پیش دلیری حرومزاده که توی فلاح هستش همراه راه نمیداد یه سی دی چرت داد که اصلا به درد نمیخوره چون فقط یه تیکه کم از سونو توشه و اینکه به شدت دکتر آشغالیه همه میگفتن هیزه من باورم نمیشد رفتم زیر دستش کثافت لجن با منظور به بدنم‌داشت دست میزد منم خیلی ترسیده بودم و شک شده بودم …

ولی شاکری خیلی خوب بود شوهرمم اومد داخل اتاق و تشخیص و برخوردشم عالی بود در آخر هم فایل تمام سونوگرافی رو برامون فرستاد 

زنگ زدم میگن سونوگرافی انومالی ان تی فقط انجام میدن سونو معمولی نمیگیرن😢

عه ولی به نظر میومد همه ی سونوگرافیارو‌انجام میدن چون مراجعین غیر باردار هم اونجا خیلی بودن ،

زنگ بزن بیمارستان صارم هم بپرس فکر کنم اونجا هم سی دی بدن

خیلی  من تا چندروز حالم بد بود و ناراحت بودم  اگه به شوهرم میگفتم اونجارو به آتیش میکشید ...

یعنی بعضی ها فکر میکنن بقیه هم عین خودشون کثیفن و به خودشون اجازه هرکاری میدن.خوب کاری کردی نگفتی ،بیشتر شر بپا میشد

یعنی بعضی ها فکر میکنن بقیه هم عین خودشون کثیفن و به خودشون اجازه هرکاری میدن.خوب کاری کردی نگفتی ،ب ...

به قول خواهرم میگه بعضی زنای دور از جون شما خراب هستن که باعث میشن مردا همه رو به یه چشم ببینن 

به شوهرم نگفتم ولی تا عمر‌دارم از سونوی آنومالیم خاطره ی بد دارم و فراموش نمیکنم الهی خدا لعنتش کنه