من پنج شنبه مانتو برام ارسال شده از شیراز به کرمانشاه الان کد رهکیری میزنم فقط تو مرحله بارگیری از شیرازه. دیگه به دستم نمیرسه قبل از عید؟ خیلی برام مهمه توروخدا اگه میدونین بهم بگین ممکنه تو مسیر ارسال باشه ولی تو سامانه ثبت نشده باشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی داره ممکنه ارسال شده باشه ولی هنوز تو سایت ثبت نکرده باشن اونجوری باشه احتمالا میرسه ولی اگه بخاطر حجم بالای بسته های این روزا هنوز واقعا تو مرحله بارگیری باشه گمون نمیکنم تا پسفردا برسه
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*