2777
2789
عنوان

آیاسودپول حرامه

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 29 پست
پس چرا بانک هارو تعطیل نمیکنن؟

چون زورشون نمیرسه،  سود خیلیا هم تو این رواله

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

مرجع تقليدت كيه؟ اقاى سيستانى گفتن در صورتى كه نصف كاملش به ايتام و فقرا هديه بشه مى تونى از نصفه ب ...

از ربا؟هرچی به نفعشونه یه فتوا از خودشون‌میدن.ربا تو‌قرآن حرامه آقای سیستانی حلالش کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربانیست مثلاگفته توپول بده به من من حلال وارانه ماهی انقدبهت میدم

نباید از اول رقمش رو مشخص کنه این ربا است برای این که ربا نباشه باید باهاش شراکتی کار کنید و در سود و زیان شریک باشید

کاربر آقا
نه ربانیست مثلاگفته توپول بده به من من حلال وارانه ماهی انقدبهت میدم

همون انقدر حرامه. باید تعیین نشه شما پول بدی کار کنه تو سود وضررش شریک باشی حالا هر چقدر شد

.

100تومن

خب بانک حدودا یک و ۸۰۰ میده من خودم دادم دست یه آدم تو سود و زیان شریک و ماهانه یه مبلغی میده با اون زندگیم میگذره خب اگه به این آدم نمی‌دادم  میزاشتم بانک  

از ربا؟هرچی به نفعشونه یه فتوا از خودشون‌میدن.ربا تو‌قرآن حرامه آقای سیستانی حلالش کرد؟

ربا رو نميگم سود بانكى ميگم

ربا كه معلوم تو قرآنه و حرامه 

سود بانكى كه ميدن و گفتن ،حكمش اينه نصفش كلا به فقرا و ايتام داده بشه ميشه از نصفه باقيمانده ش استفاده كرد

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

بله سودپول حرامه

ولی اکر شماپول میدی به کسی و باهاش قرارداد میبندی که باپولت کار کنه و بهت درصدی از سود کارشو بدت بهش میگن مضاربه و مشکلی نداره.  

تماو وامهای بانکی براساس همین عقود داده میشه.  ولی خیلی از سوداش حرومه چون باهم قرارداد میکنن که طرف یک کار اقتصادی انجام بده باپول ولی طرف میره چیزی باهاش میخره. 

اگر پول رو دادین که طرف بره باهاش چیری بخره ببرین تحت قرارداد فروش اقساطی.  

بگین به نیابت از شماوسیله رو نقد بخره بعد شما بصورت اقساط به اون بفروشین و درواقع اقساطش رو به شما بده نه سودپول رو. 

اینطوری دیگه پولتون حرومم نیست.  مبلغی هم که اضافه میگیرین معقول باشه. 

ولی اکر قرض دادین نمیتونین در ازای قرض سودبگیرین حتماببزین تحت عقود شرعی. 

مرجع تقليدت كيه؟ اقاى سيستانى گفتن در صورتى كه نصف كاملش به ايتام و فقرا هديه بشه مى تونى از نصفه ب ...

@niniyar_1
@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

لطفا اين پست بنده رو پاك كنيد،من اشتباه فكر كردم سود پول بانكى رو ميگن

نه سود پول رو

لطفا پاك كنيد

ممنونم از محبت تون

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅