2777
2789

من زندگیم دم مرز هست . از اولش خانواده‌ش منو نمیخواستن . بعد از ۱۲ سال بچه اوردم با اینکه اولین نوه شون هست ۸ ماهه نه سراغی از من گرفتن نه بچم . شوهرم هم با هیچ کس رفت و آمد نمیکنه . الان ۱۳ ساله نه عروسی رفتم‌نه عزا نه مهمونی.  حتی خونه خواهرم هم یواشکی میرم . چن وقته خودشم میگه ما بدرد هم نمیخوریم بهتره جدا شیم . از اینکه منو تو خونه زندانی کرده خیلی ناراحتم با یه بچه افسردگی گرفتم . فوری تا میگم‌بریم جایی میگه طلاق . منم از پدرم میترسم اخلاقش تنده نمیدونم آینده م چی میشه . امشب تولد دختر خواهرم هست بهش گفتم بریم گفت تو اگه میخوای بری برو ولی دیگه برنگرد . خیلی دوست دارم جدا شم دیگه چشمم به خودش و خانواده ش نخوره ولی از بابام میترسم .حوصله اخم بابام رو ندارم . بهم بگین چکار کنم . شما باشین به زندگیتون ادامه میدین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم 

به اینم فکر کن با این خصوصیاتی که از پدرت گفتی شاید بخاطر طلاق گرفتنت پدرت بیشتر محدودت کنه 

اعصاب و روان سالم میخاد چون هرجا که میری میگن اخیییییی چیشد شما که خوب بودین پسره خوب بود حیف شدی از این حرفا

عزیزم قطعا نمیتونی باپدرو مادر زندگی کنی چون اگه حمایت داشتن حتما تا الان باید دلگرم میشدی و وقتی میترسی مطمئن باش بعدا اونا نه تنها حمایت نمیکنن حتی میگن باید تو سازش میکردی اگه میتونی جدا شو وخونه مستقل اجاره کن واز بقیه زندگیت لذت ببر ادم چقدر زندس که به خاطر دیگران خودشو نابود کنه

به اینم فکر کن با این خصوصیاتی که از پدرت گفتی شاید بخاطر طلاق گرفتنت پدرت بیشتر محدودت کنه  ا ...

درسته هر لحطه به همین فکر میکنم .من اصلا فک و فامیل برام‌مهم نیست حرفای بابام برام سخته

بعد ۱۲ سال تازه شوهرت فهمیده که بدرد هم نمیخورین؟ 

از اول میگفت ولی من نخواستم زندگیمو بهم بزنم . گفتم خوب میشه ولی سال به سال بدتر شد . چون خانواده ش از من بدشون میاد اونم تحت تاثیر قرار گرفته .

از اول میگفت ولی من نخواستم زندگیمو بهم بزنم . گفتم خوب میشه ولی سال به سال بدتر شد . چون خانواده ش ...

چه ربطی داره الان خانواده شوهر منم از من بدشون میاد و حتی زنگ میزنن به شوهرم و به من فحش میدن. پس این طوری باشه شوهرم هم باید با من بد بشه!! 

مشکل از خود شوهرته گلم اگه دوست داشته باشه هیچ وقت تحت تاثیر خانوادش قرار نمیگیره. 

چه ربطی داره الان خانواده شوهر منم از من بدشون میاد و حتی زنگ میزنن به شوهرم و به من فحش میدن. پس ای ...

اره گلم منم همینو بهش میگم . اون فقط میخواد ی جوری از دست من راحت شه . حتی میگه تمام مهریه و بچه رو هم بهت میدم فقط برو .