2777
2789
عنوان

راهکار چیه برای ابروی از دست رفتم

311 بازدید | 16 پست

راهکار چیه برای ابروی از دست رفتم؟؟؟؟از یه پسر خوشم اومدیه دو هفته زیاد دنبالش بود سعی میکردم باش حرف بزنم نگاش میکردم به خودم میرسیدم ارایش میکردم عطر میزدم اونم بی محلم میکردولی فکرشو نمیکردم لو رفته باشم الان دیگ سرمو میندازم پایین دوباره مثل قبل عادی شد باهام ولی دیروز دیدم بقیه پسرا متلک بارونم میکنن و میخندن مثلا بلند میگن اقای... نیومده بازم بیچاره فرار کرد مییزنن زیر خنده

سلطان خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به خودت نگیر کاملا عادی باش تا سریع بخوابه حرفا. اگه عکس‌العمل نشون بدی سوژه تازه میدی دستشون

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

😅😅😅😅ببین جوری رفتار کن که انگار دوست پسر داری بعد بفهمن که سوتفاهم شده.مثلا یه روز برو محل کار به یکی دیگه بگو گل بیاره بین همکارات بگیری فک کنن یه پسر فرستاده و...گ

عزیزم مقصر خودتونید آخه کی این و رسم کرده که دختر تو رابطه پیش قدم بشه حالا یه سری میان میگن چه ربطی داره ربطش همین که برای،شما پیش اومده!!!دختر باید ناز کنه و مرد نیاز بهش از قدیم همین بوده و بس

مردا چیزی که آسون بدست بیاد و نمی‌خوان والا شوهرای ما چندسال دنبالمون بودن الان عوض شدن چه برسه مردی که زن خودش پیشدقم بشه 

اشکال نداره چیزی که شده ازاین به بعد بی‌تفاوت باش و نسبت به هیچ پسری پیشقدم نشو  و طوری رفتار کن که فکر کنن سوتفاهم شده و یا مثلا خواستگار داری و داری بهش فکر میکنی وتحقیق میکنی درموردش 

عزیزم مقصر خودتونید آخه کی این و رسم کرده که دختر تو رابطه پیش قدم بشه حالا یه سری میان میگن چه ربطی ...

بقیه نمیدونستن خودش رفنه بود همه رو خبر دار کرده بود که ازم خوشش اومده

سلطان خنده
عزیزم مقصر خودتونید آخه کی این و رسم کرده که دختر تو رابطه پیش قدم بشه حالا یه سری میان میگن چه ربطی ...

اره همین تاپیکا بهم گفتند چراغ سبز نشون بده

سلطان خنده
بقیه نمیدونستن خودش رفنه بود همه رو خبر دار کرده بود که ازم خوشش اومده

خب اونم نامردی کرده 

بیخیالش باش ولی عزیزم نصیحت خواهرانه من و بپذیر پسرای این دوره زمونه دنبال دختر سنگین و متینن که مطمئنا شما هم جزو همون دسته ای به خاطر هرنامردی آبروی خودت و خانوادتو نبر اکثرا دنبال سواستفاده ان

فکروخیال نکن خدا بزرگه و بهترین راه و جلوی پات میزاره    

اره همین تاپیکا بهم گفتند چراغ سبز نشون بده

اینجا رو ولش کن من تاپیک گذاشتم شوهرم پولداره دعوا زیاد داریم یکی نوشته بود حتما نمیتونی از پولش استفاده کنی و بخودت برسی و ازاونایی که بلد نیستن خرج کنی اونم دنبال کسیه که بخودش میرسه  !!تو زندگی واقعی اینطور نیست الان برادر من دنبال دختر برای ازدواج بود چند ماه زیر نظرش گرفت ببینه با پسری دوست نباشه بعد رفت خواستگاری