2777
2789
عنوان

به همسرم پیام دادم...

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 46 پست
دلیلش چی بود که گفت مقصر خودتی نشستید منطقی حرف بزنید ببینید مشکل از چیه دقیقه تازه تایپک سومیتو خ ...

کلا تو این یه سال هروقت هر اتفاقی میفتاد هر دعوایی میگفت مقصر تویی همیشه منو مقصر می‌کرد هیچ وقت نگفت فلان جا مقصر خودمم به هیچ عنوان...

من ازش فاصله هم گرفتم ولی براش مهم نبود خودم زجه میزدم از تنهایی ازاینکه اینجا هیچکیو ندارم ولی اون میگفت حوصلتو ندارم برام وقت نمیذاشت اگرم میذاشت همش من می‌بایست کوتاه بیام هی هرچی میگفت بگم چشم اگر دعوامون میشد من می‌بایست آشتی کنم خیلی دردناک بود برام ولی اون نه

به نظر من بازم هیجانی تصمیم گرفتی موقعی که می‌رفت خونه مادرش توام باهاش می‌رفتی یا می‌رفتی خونه پدرت ...

نمیدونم شاید.. ولی خسته شده بودم از حرفاش آزاد و اذیت هاش کارم شده بود همش گریه مریض شده بودم خواب نداشتم میومدم باهاش منطقی حرف بزنم میگفت تو نمیذاری من با خانوادم باشم درحالیکه همش اونجا بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو این یه سال هروقت هر اتفاقی میفتاد هر دعوایی میگفت مقصر تویی همیشه منو مقصر می‌کرد هیچ وقت نگف ...

مردا یه غرور خاصی دارن حتی اگر مقصرن باشن هیچ وقت اینو نمیگن 

فقط باید قلقشون دستت باشه اون  موقع بهتر به حرفت گوش میدن این تجربه  منه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
کلا تو این یه سال هروقت هر اتفاقی میفتاد هر دعوایی میگفت مقصر تویی همیشه منو مقصر می‌کرد هیچ وقت نگف ...

میدونم عزیزم خیلی دردناکه خدا خودش بهتون کمک کنه

نرفتین مشاور دونفره که با اون حرف بزنه شاید بهش میفهموند 

مردا یه غرور خاصی دارن حتی اگر مقصرن باشن هیچ وقت اینو نمیگن  فقط باید قلقشون دستت باشه اون&nb ...

ولی من نمیتونم بازم خورد بشم و برم سمتش اگر خودش خواست بیاد...من از همه چیم گذاشتم واقعا دیگه خسته تر از اونم کع تلاشی کنم 

نه من خواستم برم خسته بودم از این همه بی توجهی عصبانیت...همش با من دعوا داشت با خانوادش عالی بود ۵ س ...

والا که راحت شدی با این وضعیت

اینجور آدم ها غلط میکنن

که زن 

بگیرن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
والا که راحت شدی با این وضعیت اینجور آدم ها غلط میکنن که زن  بگیرن

خودمم احساس راحتی دارم از آزار و اذیت هاش راحت شدم خیلی دیگه نه به اون صورت گریه میکنم نع فشار عصبی دارم فقط تو ذهنم میگم اینقدر عاشقش بود چرا براش مهم نبود چرا عوض شد حس میکنم ازبس بیش از اندازه محبت دید 

خودمم احساس راحتی دارم از آزار و اذیت هاش راحت شدم خیلی دیگه نه به اون صورت گریه میکنم نع فشار عصبی ...

بله متاسفانه بعضیا ظرفیت ندارن 

حالا بذار زمان بگذره خودش میفهمه چه غلطی کرده

ان شالله بخت خوبی نصیبت بشه

گلم

عزیزم

شما الان مستقلی یا 

پیش پدر و مادر؟

آره یه روز پشیمون میشه  منم سالمه دانشجوعم هنوز

عزیزممممم ان شالله که موفق باشی و خودت پیشرفت بکنی نزدگیتو بسازی 

بچه هم داری؟