سلام خانوما..لطفاً كسايى كه اطّلاعات كافى دارن بمن كمك كنن ممنون ميشم..بچّه ها من ازمايش قند خون ندادم چون سه بار خون ميگيرن فوبيا ى وحشتناك دارم نسبت به رگ و خون حالم بد ميشه..با توجه به اين ندادم..دكترم گفتن تو خونه طى چند روز اندازه بگير..دستگاه رو خريدم..حالا بمن بگين تو يك روز چند بار بايد اندازه بگيرم و چه موقع هـايى..ممنون ميشم اگه توضيحاتتون كامل باشه..قشنگ برام بنويسين چه موقع و……منتظرم عشقا..واجبه عجله دارم..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین هیچ دستگاهی دقیق اندازه نمیزنه من یکبار ناشتا میگرفتم یک بار یکساعت بعد از صبحانه یک ساعت بعد ناهار و یکساعت بعد از شام زیر نظر متخصص تغذیه بودم رژیم غذاییی داشتم و متفورمین هم استفاده میکردم
عزیزم همون یه بارو تو آزمایشگاه بدی خییییییلی راحت تره برات ، من به مدت یک هفته قند ناشتا و دو ساعت بعد از هر وعده رو اندازه میگرفتم رسما دهنم سرویس شد چون مشکوک به دیابت بودن فوق تخصص غدد گفت یه هفته این کارو انجام بدم (بعد از آزمایش خونی که داشتم)
اول ناشتا بگيرم بعد صبحانه بخورم دوساعت بعدش بگيرم..؟تو اين دو ساعت چيزى نخورم..؟
اره دقیقا همینجوری ، اول ناشتا بعد صبحانه بخور ، هم میتونه یک ساعت بعد و هم دو ساعت بعد از هر غذا قندتو بگیری و تو این فاصله چیزی نخور ، یه جدول درست کن برا خودت و تو اون یاد داشت کن