2777
2789

میشه بگید چطور چندین سال رو گذروندید قهرهاتون طولانی بود جدایی داشتین؟ کلا یه رابطه ی طولانی چجوریه چطور میگذره....

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت سال دوست بودیم قهر طولانی نداشتیم بخاطر مخالفت خانوادها مجبور به تحمل بودیم البته ما کم همدیگرو میدیدیم 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

هیچ جوره توهیچ موقعیتی به خانوادش فوهش نده

همه جوره بهش احترام بزار

زیاد نشون نده کشته مردشی مردا تابفهمنن زیادی عاشقی قیدتومیزنن حتی اگ درحد مرگ بخوانت

بهش دروغ نگو بهش تهعد داشته باش

زیادغرنزن مردا از دخترایی ک زیادی غرمیزنن درحد مرگ بدشون میادهمین غر زدن باعث کات میشه

شکاک نباش بهش گیرنده نرو پیش فلان دوست نرو سرکار...

واسه داشتنش التماس نکن اگ مقصربودی معذرت خواهی کن

رازای خانوادگیتو بهش نگو

باهاش رابطه جنسی نداشته باش

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

ما هفت سال دوست بودیم چهارساله ازدواج کردیم خیلیم قهر میکنیم 

این هفت سال چطور گذشت 

هیچ وقت جدایی داشتین؟

بوده بعضی وقتا یه کلمه حرف نداشته باشید باهم

یا بعضی روزا ده حد نیم ساعت حرف بزنید 

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
منظورم دوست بودن بود قبل ازدواج  چطور میگذره چطور به ازدواج تبدیل میشه...

آهان اونو نمیدونم

خودم ی رابطه ۳ماهه داشتم چقدرررر اذیت شدم هی میگفتم کاش اصلا شروع نمیکردم . الکی خودمو انداختم تو دردسر 

نمیدونم واقعا چطور چندسال ادامه‌ پیدا میکنه مال بعضیا 

اخرش‌ چی شد؟! رسیدین؟

اخر باکلی سختی دیگه بار اخر جوری خانوادها خسته شدن که راضی شدن

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

این هفت سال چطور گذشت  هیچ وقت جدایی داشتین؟ بوده بعضی وقتا یه کلمه حرف نداشته باشید باهم یا ...

خیلی جدایی داشتیم گلم خیلی اختلاف نظر خیلی وقتا منتظربودم خیلی سخت هنوزم دعوا میکنیم زیاد اختلاف نظر داریم