زهرا51 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1780 عنوان چطوری یه تاپیک به علاقه مندی هام اضافه کنم کمممممک 182 بازدید | 6 پست این چ وضع سایته اعصابمو خورد😠 زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟گـرچـه آهـو نیـستـم؛ اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوهـا، بـه دادم می رسی؟از کبوترها کـه می پـرسم، نشانـم می دهندگنبد و گلدسته هایت را، به دادم می رسی؟ماهـی افـتاده بر خـاکم، لبـالـب تشنـگـی پـهنه آبی تـرین دریـا؛ به دادم می رسی؟مـاهِ نـورانیِ شب هـای سیـاهِ عـمرِ مـن ماهِ من، ای ماهِ من؛ آیا به دادم می رسی؟من دخیل التماسم را بـه چشمت بستـه ام هشتمین دردانه زهرا(س)، به دادم می رسی؟بـاز هم مشهد، مسافرها، هیاهـوی حـرم یک نفر فریاد زد: آقا! به دادم می رسی؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ 1396/02/05 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Namakdon عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 10860 منم نمیدونم. ینی در حد خیییلی کم از این ورژن سایت سردر میارم. رنگه بدشم که زود خستم میکنه و میرم تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
Aramis2 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 6558 اون بالا کنار تاپیکت. کنار قلب. عکس یک سربرگ هست. اون رو بزنی تاپیک مورد نظرت اضافه میشه به علاقه مندی هات
زهرا51 مدیر استارتر عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1780 ارمیس جون دستت طلا زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟گـرچـه آهـو نیـستـم؛ اما پر از دلتنگی ام ضامن چشمان آهوهـا، بـه دادم می رسی؟از کبوترها کـه می پـرسم، نشانـم می دهندگنبد و گلدسته هایت را، به دادم می رسی؟ماهـی افـتاده بر خـاکم، لبـالـب تشنـگـی پـهنه آبی تـرین دریـا؛ به دادم می رسی؟مـاهِ نـورانیِ شب هـای سیـاهِ عـمرِ مـن ماهِ من، ای ماهِ من؛ آیا به دادم می رسی؟من دخیل التماسم را بـه چشمت بستـه ام هشتمین دردانه زهرا(س)، به دادم می رسی؟بـاز هم مشهد، مسافرها، هیاهـوی حـرم یک نفر فریاد زد: آقا! به دادم می رسی؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
jessica-7 عضویت: 1392/03/06 تعداد پست: 18480 برو روی عکس پروفایلت ضربه بزن بعدش روی اونی که فارسی نوشته نی نی سایت دوباره ضربه بزن روش و صفحه رو بیا پایین نوشته تبادل نظر توی ابی رنگ. بازش کن وگزینه ایی رو که میخوای پیدا کن.
نینو عضویت: 1395/12/25 تعداد پست: 555 بچه ها یعنی دیگه هیچوقت نینی سایت قبلی بالا نمیاد؟؟؟؟؟ وای من اصلا اینجا راحت نیستم