2777
2789
عنوان

کی خستس؟ مااااامان :)

343 بازدید | 27 پست

خدایا دکمه استعفا، مرخصی، اضافه حقوق؟ :)

همش میگم من یدونه دارم انقدر خستم خدا به داد کسی برسه سه چهارتا داره 

دلم میخواد خفه کنم اونی که میگه زیاد بیار باهم سرگرم بشن

خستم از یه سره جمع کردن که زود دوباره ریخت و پاشه و انگار آب تو آبکش ریختی

خستم که به همهههههه چییییییی کار داره هیچ درز و دورزی رو خالی از لطف نمیذاره قفل کابینتا رو هم دیگه باز میکنه شلوار و پوشکشو درمیاره همه درا رو باید قفل کنیم همه چی باید دور از دسترسش باشه تا خراب نشه

هیچ دکوری تو خونم نمونده 

تلوزیونم چندبار انداخته 😢

امروز گفتم بره مدرسه ولش میکنم همونطور که مامانم ولم کرد همه مشقا درسا با خودم اونم هرکار کرد خودش کرد حوصله پیگیری ندارم

شوهرم شاکی درومد چه مادری هستی چرا دوسش نداری چرا جلوش غر میزنی تو روحیش تاثیر داره :)

دیگه زدم زیر گریه خسته شدم حس میکنم جوونیم داره از دست میره من و اون همه هوش و استعداد و آرزو دارم تلف میشم 😭 هرچی بزرگتر میشه بدترم میشه

انقدر غم داشتم تازه افسردگیم بهتر شده بود ولی باز حالم بد شد امشب 🫠

دلتنگ خودمم 

باورتون نمیشه قیافش معصوم و آروم ولی انقدر من و باباشو چنگ زده گاز گرفته یا کله کوبیده داغونمون کرده 😭😭😭

یه دسشویی نمیتونم برم میام بیرون میبینم یه دسته گلی آب داده

دلتنگ خودمم 

ببین با بچت مهربون باش چون پیشمون میشی و ایندت بدی واسش داره

باهاش نیم ساعت یک ساعت در روز وقت بزار یا بهش بگو اگه فلان کارو کنی فلان کارو میکنیم اگه اینجوری کنی میریم پارک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر میگذره این روزا منم دوتا داره یه سه ساله و یه ۴ ماهه دهنم کامل سرویسه .

بالاخره بزرگ میشن

رو تمیزی خونه زیاد حساس نباش تایمی که بچه خوابه کارای مورد علاقت رو انجام بده تا از لحاظ روحی خستگیت دربیاد 

خوش حال باش و خداروشکر کن نمیدونه انتظار کشیدن چه دردی داره انتظار اینکه یه دونه بچه داشتی باشی که کل زندگیت به هم بریزه .ما ارزومونه .خدا برات نگهش داره

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....

هربار خونه مادرشوهرم یا مامانم میرم چند ساعت اونجا هست خسته میشن 😢 مامانم که میگه ببرش خدا صبرت بده 😭

شوهرم نباشه که عمرا حریفش نمیشم دیوونم میکنه

چه گناهی به درگاه خدا کردم نمیتونم این امتحان خیلی سخته 😭

دلتنگ خودمم 

هربار خونه مادرشوهرم یا مامانم میرم چند ساعت اونجا هست خسته میشن 😢 مامانم که میگه ببرش خدا صبرت بده ...

اخ آخ خیلی سختهههه مخصوصا اینکه آدم خودش همش باید به خودش انرژی بده از همه چی سخت تره

من با یا پسر سه سالع که تنهایی دارم بزرگش میکنم به این شبای عزیز دعا کنید شوهرم برگردع یک سالو نیم ه ...

خدا صبر بده خدا خودش کمکت کنه پسر شیره جون آدمو میکشه خصوصا بابا نباشه حساب نمیبره از آدم

دلتنگ خودمم