2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کارمند مرکز بهداشتی؟؟؟؟اینایی که می اومدن چکاب بعد سه سال قرصشون قطع شده؟؟میشه تورخدا ج‌بدی

بله عزیزم مامای بهداشت هستم.درمان به موقع باعث میشه  هیچ عارضه‌ای به وجود نیاد، بعضیا قرصشون قطع میشه بعضی نه ولی هیچ اشکالی نداره قرص خوردن، خیلی از بزرگسالان هم قرص مصرف می‌کنند 

جان و جهان من تویی   
بله عزیزم مامای بهداشت هستم.درمان به موقع باعث میشه  هیچ عارضه‌ای به وجود نیاد، بعضیا قرصشون قط ...

سلام عزیزم خوبین ببخشید میشه لطف کنید ماله منم جواب بدین 

دخترم هست سالشه کمخونی داره و خیلی بیحاله به نظرتون چه شربت اهنی بگیرم ک جبران بسه

سلام عزیزم خوبین ببخشید میشه لطف کنید ماله منم جواب بدین  دخترم هست سالشه کمخونی داره و خیلی ب ...

زیاد فرقی نداره عزیزم چه مارکی بدی، سندروس خوبه، مغزیجات، گوشت،حبوبات، جوانه ها و تخم مرغ حتما زیاد بهش بده. شربت رو با لبنیات همزمان نده سعی کن با ویتامین c و میوه ها بدی 

جان و جهان من تویی   
زیاد فرقی نداره عزیزم چه مارکی بدی، سندروس خوبه، مغزیجات، گوشت،حبوبات، جوانه ها و تخم مرغ حتما زیاد ...

ممنون عزیرم برای درسش چیزی پیشنهاد میدین معلمش دیوونم کرده میگ‌حافظش خیلی پایینه و تمرکز اصلا ندارهدالهی خیر ببینی 

ممنون عزیرم برای درسش چیزی پیشنهاد میدین معلمش دیوونم کرده میگ‌حافظش خیلی پایینه و تمرکز اصلا ندارهد ...

عزیزم احتمالا همین کم خونی عاملش هست اینجور بچه ها هم از لحاظ بدنی هم ذهنی ضعیف میشن. کم خونی رو برطرف کن درست میشه، از طرفی بهتره مشاوره هم ببری شاید تمرکز پایینش‌ نیاز به مشاوره داشته باشه. توی همه مراکز بهداشتی کارشناس مشاوره رایگان میده

جان و جهان من تویی