2777
2789

همیشه درباره چیزای منفی حرف میزنند و تا بگم بالا چشتون ابروعه میرن تا چند ماه دیگه نمیان و مادرم هم ناراحت میشه . ولی واقعا وقتی میان من فقط تحملشون میکنم ، اصلا خوشحال نمیشم . کاش تک فرزند بودم ، بخدا یسریا مثل خواهر و برادر من چون ادمای مسئولیت پذیری تو زندگیه خودشون نیستن ، هر وقت به مشکل میخورن میندازن تقصر مادر و پدر من ، و من هم ازین کارشون به شدت بدم میاد . درکل نمیدونم چیکار کنم ، خیلی ناراحت میشم که هر حرفی به مادر و پدرم میزنن ، مادر و پدرم هیچی بهشون نمیگن و منم که نباید دخالت کنم چون یه بار دخالت کردم کفتم درست خرف بزنید ، و رفتن تا یک سال دیگه ...در کل خواهر برادر عروس دوماد خیلی چیز مزخرفیه

آقا هستم 🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن تو روابط اونا با پدر مادر دخالت نکنی به دو دلیل چون اینکه پدر مادر هر چقدم بحث کنن باز بچه هاشون دور نمیندازن 

دوم اینکه شرایط شما با اونا یکسان نیس بایذ ببینیم متاهل بشی شما چطوری هستی؟ 

در ضمن پدر مادرتون خودشون میتونن جواب بچه ها رو بدن شما باعث دلخوری نشو .

خیلیا ازدواج ک میکنن کلا یه آدم دیگه میشن نسبت ب اطرافیان هم گارد میگیرن

دقیقا ، اصلا منو داداشم خیلی رفیق بودیم باهم الان اصلا باهم بزور یک کلمه حرف میزنیم ، خواهرم هم همینطور الان وقتی خیلی باهاش میگم و میخندم این دومادمون نارحت میشه 

آقا هستم 🙏🏻

دقیقا ، اصلا منو داداشم خیلی رفیق بودیم باهم الان اصلا باهم بزور یک کلمه حرف میزنیم ، خواهرم هم همین ...

متاسفم 

ایشالا رابطتون باز خوب بشه مثل قبل

به امید بهتر شدن حال دل هممون
عملا کاری کن کمتربیان  طوری که بهانه دست پدرمادرت ندی فقط عملا

اینکارو میکنم ، مثلا یکم بی محلی که میکنم بهشون ، مامانم یواشکی میگه برو خرف بزن باهاشون

آقا هستم 🙏🏻

دقیقا ، اصلا منو داداشم خیلی رفیق بودیم باهم الان اصلا باهم بزور یک کلمه حرف میزنیم ، خواهرم هم همین ...

دامادتون به برادر زنش هم حسودیش میشه 😁

به امید بهتر شدن حال دل هممون
سعی کن تو روابط اونا با پدر مادر دخالت نکنی به دو دلیل چون اینکه پدر مادر هر چقدم بحث کنن باز بچه ها ...

من متاهل بشم تغییر اینجوری نمیکنم ، سعی میکنم تغییر خوب کنم

آقا هستم 🙏🏻