2777
2789

یکی از اقوام خیلی دختر خوبیه ...دفعه قبلی اماسره یه موضوعی حس کردم تو ذهنی خوردم ازش یعنی این حس من بود فقط ....بعد دیشب جاریم دراومد گفت فلانی باقطعیت فلان حرفو زده منم بخاطر تصور ذهنی قبلیم دراومدم گفتم با شوخی گفتم اون اعتماد به نفسش خیلی زیاد چرت و پرت گفته یا نمیدونم یادم نیس شایدم گفتم چرت و پلا زیاد میگه....

ولی بعد از حرفم پشیمون شدم طرفو که دیدم بهش گفتم ببین اونشب سره حرف بود من گفتم تو ماشالله اعتماد به نفست خیلی زیاده ..کاش منم مثه تو بااعتماد به نفس بودم تودلم بود بهت بگم که پشت سرت اینو گفتم ...

اونم گفت حرفی بدی نزدی که..گفتم نه ولی دوست داشتم بدونی..‌

واقعا ادم باشخصیتی نمیدونم اونشب چرا شیطون رفت تو جلدم گفتم چرت و پرت گفته الان خیلی ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خودش حلال کرده شما هم زیاد درگیر نشو ، نهایتا به نیت ایشون کار خیر کن ثوابشو ببخش بهش فکرت راحت باشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

وای منم انقدر از این سوتیا میدم عذاب وجدان پدرمو درمیاره.. بعد طرف میگه نه چیز مهمی نبود.. یا شاید هم اینجوری بیشتر خرابم میکنه.. همین امشب تو یه گروه به یکی گفتم هوس بازی.. بعد چن ساعت بهم گفت «شما تاج سری.. من معذرت میخام ازت......» یعنی من مردم.. اب شدم تو گروه اینو گفت.. قشنگ رید به هیکلم😫😫😫

دیگه خودش حلال کرده شما هم زیاد درگیر نشو ، نهایتا به نیت ایشون کار خیر کن ثوابشو ببخش بهش فکرت راحت ...

اخه قسمت اول حرفم بدنبوده قسمت دوم حرفم که پشت سرش گفتم چرت و پرت گفته بدبوده ...وگرنه بهش گفتم خیلی خوبه که اعتما  بنفس داری