بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تجربه خاصی ندارم قبلا میکاپ کار بودم دیدم جونم نمیگیره الان تاتوآرتیستم... درآمد جفتشونم خوبه حد ...
مثلا الان بین شینیون میکاپ و ناخن کدوم درامو ببشتری داره
بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
من همه کاریو رفتم و نشده،شایدم من خیلی بدشانس بودم...
چی مثلا
الان همه چی بلدی؟
ناخن مژه و...؟
قطعا ناخن من دوستم ناخن کاره ماهی کم کمش ۴۰۰ ۵۰۰ در میاره من وقتشو ندارم حقیقتا، وگرنه بی تجربه ام ...
۴۰۰ تومن؟یا میلیون؟