2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هروز میبینم امروز ندیدم گذاشتم ظهر ببینم فردا

اخه تو حرفاش مرد گفت زن عموش گفته اگه میخای عذاب نکشی باید فلان کار انجام بدی همون لحطه من آشپزخونه بودم نشنیدم چی گفت

اخه تو حرفاش مرد گفت زن عموش گفته اگه میخای عذاب نکشی باید فلان کار انجام بدی همون لحطه من آشپزخونه ...

عزیزم گفت اگه میخوای عذاب نکشی  اینجوری مثل ما باشیوباید یتیم نوازی کنی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
اخه تو حرفاش مرد گفت زن عموش گفته اگه میخای عذاب نکشی باید فلان کار انجام بدی همون لحطه من آشپزخونه ...

گفت اگه میخوای مثل ما باشی باید یتیم نوازی کنی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

سلام عزیزم بفرمایید 

نتیجه تفال :

۱- جای هیچ گونه نگرانی و اظطراب نمی باشد به شما اطمینان می دهم که با صبر و شکیبایی به مرادت خواهی رسید

۲- دیگران به ظاهر خودنمایی می کنند و شما از این کار رنج می برید بدانید که بالاخره آفتاب برای همیشه پشت ابر نمی ماند

۳- روزگار بسیار خوب و موقعیت خیره کننده ای درانتظار شما می باشد که با توکل برخدا روز به روز گره از کار شما گشوده می شود و موفقیت های بیشتری درپیش روی جنابعالی و اعضای خانواده وجود دارد پس به شکرانه آن نذر خود را ادا کن و به یکی از مشاهد متبرکه برو و شکر گزار خدا باش

۴- لسان الغیب دربیت هفتم می فرماید : ( چه می شود اگر من و تو چند قدح باده بنوشیم زیرا که باده ازخون درخت انگورست نه از خون شما ) یعنی شما نباید به ضرر کسی کاری کنید و حق الله و حل الناس را هردو رعایت کن

۵- بیمار حتما شفا می یابد و مسافر به سلامتی خواهد آمد و قدمش بسیارمبارک است کارها بر وفق مراد خواهد بود خرید و فروش هر دو نافع و سودمند است به پدرو مادر خود توجه داشته باش زیرا نگران شما هستند

۶- کامیابی و پیروزی در چند قدمی شماست مواظب باش با ناشی گری و سهل انگاری این پرنده زیبا را که درکاشانه شما خیال آشیانه دارد از خود دور نسازی

۷- نسبتاً از زندگی خوبی برخورداری که دیگران به شما حسادت می کنند و پس امور زندگی خود را برای دیگران تعریف مکن

۸- بازنده نسبت به برندگان حسادت می کند و آنها را حقیر می شمارد اما برنده داوری او درباره دیگران با توجه به چگونگی استفاده آنان از توانایی ها و استعدادهای خودشان است نه برمبنای معیارهای موفقیت مادی و معنوی.

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394