رژیم میخوای بگیری قشنگ برو دکتر یه برنامه غذایی درست و درمون بگیر کنارش ورزش هم بکن حله . با این رژیم های عجیب غریب فقط بدنت رو داغون میکنی بعد باید بیفتی دنبال دوا و دکتر
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبارک باشه ، ببین دور از جونت بلایی هم سرت نیاره کل انرژیت رو میگیره این مدل رژیم گرفتن ، اون وقت توی مراسم عقد داداشت همش بیحال و بی جونی بقیه فکر میکنن دور از جون مریض شدی
شما یه لباس و مدل مناسب ظاهرت پیدا کن ، لباس خیلی اثر داره توی چاق و لاغر نشون دادن آدم . لباس مناسب و یه ظاهر شاد و سرحال و با اعتماد به نفس خیلی وجهه بهتری بهت میده به عنوان خواهر داماد
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم