2777
2789
عنوان

بنظرتون خوبه این کار

34 بازدید | 9 پست

خانوما من می‌خوام لاغر بشم بعد یه روشی به ذهنم رسید پنج روز بیشترم وقت ندارم که حداقل سه چهار کیلو کم کنم 

میگم رژیم میوه و آب بگیرم

اما میترسم موهام بریزه یا بعد ها نتونم حامله بشم آیا امکان این که بعد‌ها نتونم حامله بشم هست؟

میشه کمکم کنید 

رژیم میخوای بگیری قشنگ برو دکتر یه برنامه غذایی درست و درمون بگیر کنارش ورزش هم بکن حله . با این رژیم های عجیب غریب فقط بدنت رو داغون میکنی بعد باید بیفتی دنبال دوا و دکتر 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه توی پنج روز نمیتونم که دکتر برم

چه اصراریه توی 5 روز . مراسمی میخوای بری یا کسی رو میخوای ببینی ؟ آخه 3،4 کیلو هم اونقدر اثر نداره توی ظاهر آدم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ارع عزیزم قرارع برم عقد داداشم پنج شنبه شب

مبارک باشه ، ببین دور از جونت بلایی هم سرت نیاره کل انرژیت رو میگیره این مدل رژیم گرفتن ، اون وقت توی مراسم عقد داداشت همش بیحال و بی جونی بقیه فکر میکنن دور از جون مریض شدی 

شما یه لباس و مدل مناسب ظاهرت پیدا کن ، لباس خیلی اثر داره توی چاق و لاغر نشون دادن آدم . لباس مناسب و یه ظاهر شاد و سرحال و با اعتماد به نفس خیلی وجهه بهتری بهت میده به عنوان خواهر داماد