2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه بنده خدا

شما حق دخالت نداری 

اگه دخالت کنی و خدایی نکرده پس فردا یچیزی بشه میخوای چیکار کنی؟ چه جوابی میدی

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
عزیزم من درکت میکنم وقتی خواهرم بعد از عقدش گفت میدونه شوهرش بیکاره و معتاد و خرجشونو پدرشوهرش میده ...

خواهر منم تحصیلکرده خوشگل 

من فقط میگم چقدر ابله هستی تو

تو لیاقتت این نیست زن دوم بشی اونم با مرد بچه دار 

چقدر خره

استرس شدید دارم براش 😔

یا رب آن دِه که آن بِه ...
خب راست میگه بنده خدا شما حق دخالت نداری  اگه دخالت کنی و خدایی نکرده پس فردا یچیزی بشه میخوا ...

دخالت میکنم که چیزی نشه

مرتیکه بچه داره

خواهرم تحصیلکرده خوشگل خوشتیپ مهربون

خواهر منم تحصیلکرده خوشگل  من فقط میگم چقدر ابله هستی تو تو لیاقتت این نیست زن دوم بشی اونم ب ...

خواهر منم زن دوم شد اونم با شرایط خیلی بدتر ، ایشالا که خواهرت خوشبخت باشه سعی کن آروم باشی میفهممت

عزیزم شما چه راهنمایی میخوایی یه خانم مستقل رو بکنی که رفته تو یه کشور غریب داره زندگی میکنه آخه 

قطعا از شما توانمندتره 

ببخشیدا رک دارم میگم تازه اگه نظرتونو میخواست ازتون نظر میپرسید دیگه 

ول کن دیگه خودش میدونه شوهرتم حق داره

شوهرمنم همینطوره یک لحظه نمی تونه ببینه برای خانوادم دلسوزی میکنم حتی عصبانی میشه حسادت میکنه خیلی ب ...

اه دقیقا

میگه اسم خواهرتو با اون مرتیکه آلمانی اینقدر نیار جلوی من

اصلا تابحال اینطوری نگفته بود

خیلی ناراحتم 

خب خواهرمه 💔

دخالت میکنم که چیزی نشه مرتیکه بچه داره خواهرم تحصیلکرده خوشگل خوشتیپ مهربون

عزیزدلم درسته خواهرت لیاقت خیلی بیشتر رو داشته ولی دیگه انتخابش کرده و واقعا کسی نمیتونه مجبورشون کنه مخصوصا اینکه تو یه کشور دیگه اس دلتو صاف کن 

ببین 

خواهرت خودش عقل و منطق داره 

یه آدم بالغ هست 

حتی اگر فردا تصمیم به جدایی هم بگیره البته خدایی نکرده 

تصمیم تصمیم ایشونه 

پدر مادرتون هرچقدر سن زیاد 

یا کار خواهرتون هر چقدر از نظر شما اشتباه 

شما نباید جای کل عقل ها تصمیم بگیری 

اصل خواهرته خودش میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره 

فردا شما تصمیم بگیری بچه دار بشی این حق رو به خواهرت میدی که بیاد بهت بگه نه تو حق نداری بچه دار بشی چون من نگرانم به وقت بچه هات تو این گرونی اذیت بشن؟ 

انجام میدی خودت؟ قید بچه دار شدن رو میزنی؟ 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄