2777
2789

واقعا حس میکنم اگه این کارو نکنم عقده میشه تو دلم خیلی دوست دارم کلیپ فرمالیته با بابام بگیرم

با اون آهنگ شاهین نجفی که میگه اگه فردایی باشه من با تو میسازم ....🥹

اما دوستام میگن دیوونم 

فرمالیته مگه عروس و داماد نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی زیاد متوجه نشدم؟

تو کلیپت قصدت اینه چیکار کنی؟ مثلا باباتو بغل کنی و بدویین؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

قشنگ میشه بگیر

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
نشنیدم تا حالا فرمالیته با پدر  خب میتونن حضور داشته باشن مثل ساقدوش ها

نه بابا ازدواج نکردم که بخواد ساقدوشم شه

یه کلیپ مدر دختری 

مثلا یه تیکش داره موهامو شونه میزنه 

این مدلی