2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قسمته اصلا شک نکن  اطرافم ببینی میفهمی مخصوصا کسایی که دیر ازدواج کردن

کلا قسمت هس من کسایی رو می شناسم یه عالمه رفتن اجتماع دیده نشدن کسی رو میشناسم اومدن خونشون واسطه شدن براش به یک موقعیت خیلی پولدار که همه اون دخترهایی که اجتماع میرفتن دست به دهن موندن فقط قسمته

فق میدونم همه چیه زندگی از قبل برنامه ریزی شدس هم از لحاظ اسلامهم فرقه های تفاوت

دقیقا همینه که شما گفتید حالا خیلیا میخوان بگن نه ولی واقعا همه چیز از روز ازل نوشته شده  ثانیه به ثانیه زندگی 

فقط باید تسلیم بود و اعتماد کرد 

چون حتی اون تلخی هام خیر هست و سال ها بعد که پازل زندگی کامل تر شد دلیل خیرِ اون اتفاقای تلخ رو میفهمیم حتی اونایی که تو دلمون میگیم نه این یکی دیگه هیچ خیر و دلیلی پشتش نیست

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

کلا قسمت هس من کسایی رو می شناسم یه عالمه رفتن اجتماع دیده نشدن کسی رو میشناسم اومدن خونشون واسطه شد ...

آره همینطوره 

یا یکی از اشناهامون دختر 30 سالشه همین دیروز عروسیش بود. 

تو دانشگاه جوونتر بود دو نفر خواستگار داشت هرکدوم یجوری لغو شد با اینکه هردو همو میخواستن.. 

همین آخر چند نفر دیگه هم اومدن حتی مرحله آزمایش خونم رفتن ولی بعدش دختر رفت به پسره گفت نمیتونم باهات ازدواج کنم طبق میارم نیستی! 

حالا بعد اون یکی دیگه سنتی میبنش سنش خیلی بالاتر دختره و اصلا اون معیارهای دختر رو هم نداشت، ولی دیگه همو خواستن همه چی سریع انجام شد دیروزم عروسی بود. 

آره همینطوره  یا یکی از اشناهامون دختر 30 سالشه همین دیروز عروسیش بود.  تو دانشگاه جوونت ...

دیدی کلا قسمت هس حتی اونهایی که از شهرهای دور دوست میشن ازدواج میکنن گلم باز اگه دوست هم نمیشدن یک جوررایی خدا این ها رو سر راه هم قرار می‌داد من واقعا رسیدم به این نتیجه حتی سن ازدواج هم دسته خداست همین 

دیدی کلا قسمت هس حتی اونهایی که از شهرهای دور دوست میشن ازدواج میکنن گلم باز اگه دوست هم نمیشدن یک ج ...

آفرین

نشونه های زیادی داره

مثلا گاهی هرچی زور میزنی تلاش میکنی نمیشه 

یهو خیلی عجیب ازدواجت درست میشه 

خب این قسمت است دیگه

آفرین نشونه های زیادی داره مثلا گاهی هرچی زور میزنی تلاش میکنی نمیشه  یهو خیلی عجیب ازدواجت ...

من از ۱۴ سالکی تلاش کردم با یکی دوست شدم ۸ سال باهاش بودم فقط تلفن کردن و پیامک چت بود ولی آخرش بعد از دوسال جدایی بعدش رف ازدواج کرد هرچند درسته اون نخواس ولی بعدش با خیلی دوست شدم عرض یک یا دو روز متوجه شدم هدفش چیه کشیدم کنار والله یه عالمه عروسی هم رفتم ولی قسمت تا حالا نبود ۲۹ سالم هس من دیگه بیخیال شدم الان به فکر خودمم فقط ازدواج رو بیخیال 

من از ۱۴ سالکی تلاش کردم با یکی دوست شدم ۸ سال باهاش بودم فقط تلفن کردن و پیامک چت بود ولی آخرش بعد ...

افرین

تا خودت یمدت تجربه نکنی دوندگی نکنی

قشنگ نمیفهمی همه چی قسمت 

به به خواسته و تلاش تو بستگی نداره 

اولش جوونیم جدی نمیگیریم بعد که یمدت زیاد روندگی کردیم اما به خواسته خود نرسیدیم کامل متوجه میشیم همه چی قسمته چه خوب و چه بدش 

این بدها هم تجربه بود که خوبارو بفهمی