2777
2789

سلام دوستان.

مادرم۴۳سالشه ویه مدتی خیلی زودبه زودپریودمیشددردوخونریزی وحشتناک وطولانی مدت داشت.

تااینکه رفت دکتروگفتن فیبروم داره وبایدعمل بشه ورحم برداشته بشه امامتاسفانه مااونموقع اوضاع مالی یاری نکردومدتی گذشت تااینک روزپنجشنبه روزش رسیدومادرم عمل کردورحمش روبرداشت.

بشدت حال بدی داشت جوری که برادشمنمم اون حال بدونمیخوام.

دردای وحشتناکی داشت وجوری که انگاری ازحال میرفت .

الان خداروشکرمادرم حالش خوبه نسبت به دوروزپیش وخداروهزارمرتبه شکر.🥰

امادوره نقاهت طولانی داره وگفتن که یکسالی طول میکشه تادیگه کاملاحالش خوب بشه .

توروخدامواظب سلامتیتون باشین.

الهی که هیچچچچکسی مریض نشه😢

سلامتی بزرگترین نعمته که باید همواره مراقبش باشیم

انشالا مادرتون زودتر بهبودی پیدا کنه عزیزم 💚

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک ۲۴ سالمه ت خ م د ا ن ه ا م  یه جوری تیر میکشن که میخوام از حال برم خدا کنه چیزیشون نباشه😑

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

من حاضرم بندازمش جلو سگ ولی پریود نشم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

سلامتی بزرگترین نعمته که باید همواره مراقبش باشیم انشالا مادرتون زودتر بهبودی پیدا کنه عزیزم 💚

قربون مهربونی شما.

واقعاانقدروزای بدی داشتیم توبیمارستان😭

مامانموتواون حال بددیدمممم

مادر منم این عملو انجام داد و حقیقتا اینکه طرف کامل خوب شه یه سال طول میکشه 

عملش سخته در کل 

خدا به همه سلامتی بده 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

من. دوس داشتم برم بردارم.. الان منصرف شدم ☹️

روزاول یه حال بدی داشت ازدردجیغ میکشید

همش جلوچشامه 😭

روزدومم ناجوربودالان بازبهتره نسبت به اون روزا.

خیلی مواظب باشین.

تاصددرصدمجبورنشدین اینکارونکنین