2777
2789
عنوان

کمک به زندانی ای که تا آخر فروردین وقت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 49 پست
یعنی چی غیر عمد بود حتی اگه پدرتون هولشم داده باشه خورده باشه زمین فوت کرده باشه یعنی قتل عمد

انقد جوون مردن اطرافمون بخاطر چنتا جوون بیکار و بی عرضه یه چاقو گرفتن دستشون میکنن تو جون مردم اینارو باید ده بار کشت 

منظورم به اسی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت خوب نیس دوستان ، شاید یه وقتی شما هم تو همین شرایط گیر بیوفتید قضاوت نکنید 

قضاوت نکردیم فقط به عزیز اون خانواده‌ام فکر می‌کنیم که پدر شما باعث شده که اون آدم از بین بره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
انقد جوون مردن اطرافمون بخاطر چنتا جوون بیکار و بی عرضه یه چاقو گرفتن دستشون میکنن تو جون مردم اینار ...

آآره دیگه تو دعوا و عصبانیت و ناراحتی تصمیمای یهویی بگیری طرفو هول بدی یه چیزی بزنی تو سرش خب معلومه باعث مردنش میشه دیگه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
قضاوت نکردیم فقط به عزیز اون خانواده‌ام فکر می‌کنیم که پدر شما باعث شده که اون آدم از بین بره

درسته ، اون آدم هم جوان نبوده و سن بالا بوده و واقعا از بدشانسی این اتفاق افتاده 

استارتر تو‌این مدت کم بعید بدونم بتونید همچین مبلغی جمع کنید  تنها راهش این فرصت بگیرید یا رضا ...

گفتن اگه ۵ میلیارد بیارید هم شاید رضایت بدیم ، ما فعلا هیچی نداریم که نشون بدیم اونا هم هرچی دلشون خواست نوشتن و امضا کردن 

درسته ، اون آدم هم جوان نبوده و سن بالا بوده و واقعا از بدشانسی این اتفاق افتاده 

چون سن بالا بوده که دلیل نمی‌شه عزیز من بالاخره اونم پدر یه خانواده است همینجوریه که پدر شما برای شما عزیزه برای بچه‌های اون آدمم عزیزه اونم بالاخره همسر یه آدمی بوده اونم بالاخره فرزند پدر و مادری بوده طبیعی که از خون پدرشون نگذرند از خون بچه‌شون نگذرن پدر شمام باید یه خورده قبلش فکر می‌کرده دیگه

من دیدم ریش سفیدا رو می‌برند رضایت می‌گیرند یا مهلت میگیرند

دیدم طرف هفت سال منتظر اعدام بود تا رضایت بگیرند 

بهتره کسایی رو واسطه کنید از طرف شما از خانواده مقتول مهلت بگیرند 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

من دیدم ریش سفیدا رو می‌برند رضایت می‌گیرند یا مهلت میگیرند دیدم طرف هفت سال منتظر اعدام بود تا رضا ...

پدر منم ۶ ساله که زندانه و همه رو بردیم برای رضایت ، ولی اونا فقط و فقط پول میخوان هر چی بیشتر التماس میکنیم بیشتر مبلغو میبرن بالا 

پدر منم ۶ ساله که زندانه و همه رو بردیم برای رضایت ، ولی اونا فقط و فقط پول میخوان هر چی بیشتر التما ...

وای عزیزم 

نظر پدرتون چیه؟ خودش چی میگه 

خیلی ناراحت شدم واسه هرکس ممکنه پیش بیاد یکی رو هل بدی واقعا کسی فردا رو ندیده

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

ظاهرا قتل عمد بوده استارتر دلش رجوع نمیکنه بگن غیر عمد

زن عموی من چندسال پیش توسط سرعت غیرمجاز موتوری که گواهینامه هم نداشت،کشته شد

یارو یه سال زندون رفت و الان آزاد میگرده،،گفتن قتل غیرعمد هس(ولی به نظرم،از عمد هم اونورتر هس،،همه شون به خاطر بی احتیاطی،مرتکب قتل شدن)

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
وای عزیزم  نظر پدرتون چیه؟ خودش چی میگه  خیلی ناراحت شدم واسه هرکس ممکنه پیش بیاد یکی رو ...

هعی چه نظری میتونه داشته باشه ، تو این ۶ سال به اندازه صد سال پیر شده