2777
2789

شوهرم با خانواده من دشمنی داره ازشون متنفره خانواده منم زیاد بهش علاقه ای ندارن چون خیلی منو اذیت کردن.خانواده شوهرم هم از من متنفرن منم از اونا.منو شوهرم هم دیگه از هم سرد شدیم. دوتا دختر داریم. تصمیم به طلاق گرفتیم. موندم این دو بچه چکار کنم

فقط خدا حقیقت دارد

نمیتونین خانوادتون رو سالی یکی دوبار ببینید؟ پدر و مادر منم یه شهر دیگه ان خانوادشون رو سالی دوبار میبینن 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بنظرم مشکلاتتونو رفع کنید با صحبت ..بخاطر بچه هاتون 

بچه ها هم پدر احتیاج دارن هم به مادر اونا چه گناهی کردن اخه.. صحبت کنید با خانواده ها باعث شدن زندگیتون بهم بخوره ..به شوهرت بگو من با خانوادت مشکلی ندارم خانوادمم باهات مشکلی ندارن بخاطر بچه ها باید بسوزیم و بسازیم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده من و خانواده اون و ......

بابا ول کنید خانواده هارو.الان خانواده شما فقط و فقط دوتا دخترات و شوهرتن.اشتباهه ک بخاطر بقیه از هم سرد شدین.دخترات گناه دارن آواره شن.ب آینده اشون فکر کن و شده با جفت خانواده هاتون قطع رابطه کنید اگه اثر بد رو زندگیتون دارن

برو مشاور زندگیتو نگه دار به خاطر اون دوتا بچه 

اصلا فکر کردی بعد از جدا شدن چ شرایط سختی در انتظارته؟

از کجا میخای پول در بیاری ؟

فک میکنی وقتی رفتی خونه بابات مث زمان مجردی باهات رفتار میکنن ؟

دوتا دخترات چجوری بزرگ میشن ؟

اگه شما و یا شوهرتون بخایید مجدد ازدواج کنید فکر کردید نفر سوم چجوری با بچه ها برخورد میکنه؟

تو رو خدا نگو ک به خاطر خانواده هاتون سرد شدید و میخایید جدا بشید

ببین دقیق حرف منو گوش کن  ببین اگر تو این مصیبتی که تو داری شوهرت منطقیه  مطمعن باش میشه ...

مثلاً با یه بچه سه چهار ساله دشمن میشه اگر اون بچه با بچه اش دعوت کنه

فقط خدا حقیقت دارد