2777
2789
مرسی

خواهش میکنم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو ذات باید باشع

بعصیا ذاتا عشوه میان آدم خوشش میاد

ولی بعصیا هرچقدرم سعی میکنن عشوه خرکی بیان به دل نمیشینه 

جوششیه نه کوششی😂

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
تو ذات باید باشع بعصیا ذاتا عشوه میان آدم خوشش میاد ولی بعصیا هرچقدرم سعی میکنن عشوه خرکی بیان به ...

عین شعر سرودن میمونه

بعصیا سعی میکنن شعر بگن و چیز خوبی از آب درنمیاد

ولی وقتی شعر جوششی باشه قشنگ میشع

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
الان میان میگن لبات و غنچه کن  و بچگونع حرف بزن بگو شوشویی برام از اینا میخلی!؟ و از این چرت و ...

حق گفتی

روبیکا از این کانالای چرت پرت داره

یکیش این بود موهاتو دو گوشی ببند و لباتو غنچه کن

و با صدای بچگونه حرف بزن😂

حیلی مزخرفه 

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کرماشان#بژی کوردستان

حق گفتی روبیکا از این کانالای چرت پرت داره یکیش این بود موهاتو دو گوشی ببند و لباتو غنچه کن و با ...

من خوشم نمیادازاین اداصولاولی دیدم یه سری ازمرداخوششون میاد🥴

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اون مردا خیلی چندشن

آره واقعا