2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه ک بر میخوره من الان با تب و گلو درد دارم روزه میگیرم اونوق شما میگید مثل خر چی چی 

آخه من مگه باتوبودم😅😅🥴

به کسایی که روزه میگیرن بدون نمازاینجوری میگن شمابخون بهت نگن خو

آخه من مگه باتوبودم😅😅🥴 به کسایی که روزه میگیرن بدون نمازاینجوری میگن شمابخون بهت نگن خو

روزه میگیرمو نماز نمیخونم شما دهنتو چفت نگه دار ب ی انسان تشبیه خر رو نکن ثواب نمازو روزت پیشکش 

باباروزه داراصلی تویی اصلا. تمام

من و امسال من حالا چ‌نماز بخونن چ نخونن کسایی ک با هزاران مشکل دائم ب یاد خدان‌ و با کلی ذوق روزه میگیرن

ن کسانی ک بقول خودت دهنشونو مثل خر بستن ولی عادات مسخره کردنو غیبت کردنو هنو نتونستنن ترک کنن 

اونو فقط خدا می‌دونه و بس  فقط می‌دونم نماز بخونی روزه بگیری سالی صدبار بری کربلا ولی با زخم ز ...

بله این حرفتون کاملادرسته.ولی اینکه روزه بگیری بدون نمازواقعانوبره.یکی نیس بهشون بگه عزیزمن یانگیر یااگه میگیری نمازشوهم به جابیار.واسه چی خودتو‌شکنجه میدی.پاچه ی اینواونومیگیری .فقط گرسنگی براشون می مونه همین

من و امسال من حالا چ‌نماز بخونن چ نخونن کسایی ک با هزاران مشکل دائم ب یاد خدان‌ و با کلی ذوق روزه می ...

به یادخدابودن فقط توی نمازخوندنه.نه اینکه الکی بشینی به خدافکرکنی که آره خدایی هم هس 😐

مشخصه که به هیچ صراطی مستقیم نمیشی.حرف حرف خودته.اگه حرف گوش کن بودی که حرف خدارواطاعت میکردی.نمازبدون روزه میشه ولی روزه بدون نماز یه تومن ارزش نداره.

بابا فقط سوال شد برام همین

منم فقط شوخی کردم البته حقیقت داره.

بعضی هافقط گرسنگی میکشن .اسمشومیزارن روزه. به اینواون توهین میکنن.قضاوتشون میکنن  غیبت میکنن به نامحرم نگاه میکنن.و... 

صحبتم هم باشخص خاصی نیس.کلی گفتم.دیدم که میگم

چه بهتره که روزهای رمضان اگه روزه بودیم رفتاروکردارمون هم روزه باشه.