2777
2789

همش سر اینکه غذا نخوردم   ..............

مامانم باهام دعوا کرد قاشق چنگال رو کوبید تو سینک یه عالمه تحقیر کرد همش غر میزد دعوا کرد باهام .......گریه کردم من خیلی بدبختم حس میکنم هیچکس تو همچین محیطی نیست تو این روزگار .............همه خوب برخورد  میکنن با بچشون چرا اینجوری میکنه این

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدربدون قدر بدون قدر بدون تو دنیا هیچکس بجز مادر براش مهم نیست غذا نخوری  زحمت کشیده برای اون غذا البته اشکال نداره ناز توام قشنگه حتی دعوا ها و بحثا با مادر یچیز دیگس 

ناز چیه دعوایی کردیم قیامت 

اگه اهمیتی نداشتی براش بنظرت سر نخوردنت باهات دعوا میکرد؟نه تو کسیو دوست داشته باشی دوست داری مراقب خودش باشه اگه نه عصبانی میشی با خودشم دعوا میکنی ،اینجا مامانت میتونه بگه من بخاطرتو تو بخاطر کی،خودتو ناراحت نکن تونستی برو ماچش کن بگو زحمت کشیدی درست کردی دستت درد نکنه گشنم شد میخورم 

اگه اهمیتی نداشتی براش بنظرت سر نخوردنت باهات دعوا میکرد؟نه تو کسیو دوست داشته باشی دوست داری مراقب ...

اخه تو نمیدونی چقدر اصلا عصبانی میشه اصلا واقعا کنترل نداره خسته شدم همش اینجوریه منم بریدم از دستش فقط میخوام برم از این خونه راحت شم 

اخه تو نمیدونی سر هیچ و پوچ چجوری دعوا راه انداخت 

ببین ادما اخلاق و رفتارای متفاوتی دارن

همه ی مادر ها آگاه نیستن همه ی مامانا بلد نیستن چجوری با بچه رفتار کنن همه ی مامانا بلد نیستن احساساتشونو چطور بروز بدن ، چرا؟ چون در گذشته تو زندگیشون تو بچگی محبت ندیدن ، چون باهاشون درست برخورد نشده که اوناهم یاد بگیرن ، دارن با روش هایی ک باهاشون برخورد شده برخورد میکنن به صورت ناخوداگاه

پس زیاد سخت نگیر ، منم دعوا میکردم کلی جواب پس میدادم ی حرفایی میزدم تا فردا صبش مامانم میسوخت😂😔 ، ولی بعدش فقط پشیمونیش میموند برام

بهترین کار اینه فقط سکوت کنی و بگذری فکرتو درگیر نکنی

مامانامونم بار اولشونه که دارن زندگی میکنن دیگه گناه دارن😍

اخه تو نمیدونی چقدر اصلا عصبانی میشه اصلا واقعا کنترل نداره خسته شدم همش اینجوریه منم بریدم از دستش ...

الان عصابت خورده نفس عمیق بکش یه موزیک یا یه فیلم پلی کن یادت بره بعدان یواش یواش با مامانت دوست شو انقد حال میده همه جوره پایت میشه تو کارای خونم یخورده کمکش کن بعضی وقتا برو باهاش اشپزی کن ایزی باش

ببین ادما اخلاق و رفتارای متفاوتی دارن همه ی مادر ها آگاه نیستن همه ی مامانا بلد نیستن چجوری با بچه ...

اره راست میگی سکوت میکنم 

سکوت میکنم تا از این خونه نفرین شده برم راحت شم