2777
2789
عنوان

چند روزه اصلا درس نمیخونم 🙂🙂🙂

180 بازدید | 18 پست

وقتی به صفحه کتاب نگا میکنم  سرم گیج میره . 

یا چند روز متوالی  درس بخونم سر درد میشم 

دلیلشم نمیدونم 

حالم خوب نیست🚶🏻‍♀️🙂 

دم عیدی پول عینک باید بدم یعنی !! 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو ازمایش بده معاینه چشمم برو...پول یه عینک با قاب 2 یا 3 تومن این هزینه برابره با گند زدن به اینده ت؟؟تازه این قیمت که گفتم یکم بالاس جا نزنید الان خیلی از رقیبا جا زدن از بهمن به بعد فرق زرنگا و کسایی که جا زدن معلوم میشه بخصوص اگر سال اخر هستی

کنکوری هستی اسی ؟

بلههههه

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
همچنین 🗿 من خوابم میاد شدید،بدجورم خسته میشم 

کاش منم خابم میومد نه ک سر درد بشم 

بخاطر این سر درد حداقل باید دو سه روزی دور باشم ع درس 

برو ازمایش بده معاینه چشمم برو...پول یه عینک با قاب 2 یا 3 تومن این هزینه برابره با گند زدن به اینده ...

نه پشت کنکوریم . 

تموم اینده ما کنکوریا به همین چند ماه وابسته ت پس با هرچی که جون دارید این چندماهو برید وقتی همه دارن دلزده میشن اینجای کار دقیقا فرق بین افراد موفق و شکست خورده سعوضش سه ماه تابستون راحتتت هرکار خواستید میکنید بشرطی که الان بخونید تا اونموقع عذاب وجدان نداشته باشید و خیالتون راحت باشه که همه تلاشتونو کردید و بقیه ش دست خداس

دیگه بدتر خواهر..حتما پارسالم تجربه داشتی ک این موقع سال اکثرا جا میزنن منم پشت کنکوریم پس جا نزن که ...

جا نه فقد برای این مورده هی باید دو سه روز دور باشم ع درس ...

تموم اینده ما کنکوریا به همین چند ماه وابسته ت پس با هرچی که جون دارید این چندماهو برید وقتی همه دار ...

اره میدونم 

ولی بخاطر این مشکل هی میترسم بدتر شه چشمام ...

بچه ها ثبت نام ترمیم معدل شروع شد ؟

نه فک کنم من چیزی نشنیدم