2777
2789

خیلی حالم بده اصلا نمی‌دونم چیکار کنم حدود چند ماهه متوجه خیانت بابام شدم چند بار تو خیابون دیدیمش با شوهرم چند شب پیشم پیاماشون تو گوشی بابام دیدم اصلاً روح و روانم به ریخته نمی‌دونم چیکار کنم بابام خودشم معتاده زنه شوهر داره می‌دونم که شوهرشم معتاده یعنی زنه هرجا میخاد بره سریع زنگ میزنه بابام میدوعه هر ساعتی باشه فقطم منو شوهرم خبر داریم یبار شوهرم بهش گفته ولی انکار کرده و همچنان داره این کارشو ادامه میده خودش ماشین داره ولی دیشب ماشینش تعمیر گاه بود اومده ماشین مارو گرفته و با زنه رفته بیرون منم بهش غیر مستقیم گفتم که ماشین ما جی پی اس داره و ضبط صدا ی لحظه جا خورد وقتی شنید ولی خب چه فایده سرش به سنگ نمیخوره یعنی شما هر کار خلافی که به ذهنت برسه این آدم کرده 😭😭شماره زنه هم دارم ولی دستم نمیره زنگ بزنم یا کاری کنم تو رو خدا کمکم کنید دنیا رو سرم خراب شده

مامانم نزدیک 25ساله همه جوره داره باهاش میسازه 

خدا به مادرت رحم کنه ایدز نگیره طفلک ،از دست این تریاکی ها🥺

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به مادرت رحم کنه ایدز نگیره طفلک ،از دست این تریاکی ها🥺

کاش فقط تریاک بود یعنی میگم شما هر کار خلاف و هر کثافت کاری که فکرشو کنی انجام داده فقط چندتاش که گندش دراومده و ما فهمیدیم واقعا نمی‌دونم چطوری بگم ولی 😔دزدی و دنبال زن خراب و مصرف هر نوع مواد 

تا ما با مامانم میریم شهرستان سریع دنبال اینه خونه رو بکنه مکان😭😭

هیچ کاریش نمیشه کرد فقط نذار مامانت بفهمه  منم سالهاست میدونم بابام داره خیانت میکنه اولاش خیل ...

حالم ازش بهم میخوره نمی‌دونم واقعا دیگه چیکارش کنیم تا کجا میخاد ادامه بده بخدا کم اوردیم

با معتاد اخه لااقل میرفت با یه سالم🙄

دیشب ماشینمون برگردونده وقتی سوار شدم بوی گند سیگارش ادمو خفه میکرد 

من میخواستم برم خونه مامانم اینا بهش زنگ زدم ماشین ما دستته بیا دنبالم منو ببر قشنگ مشخص بود پیش زنه اس گفت باشه پنج دقیقه دیگه میام منم انقد حالم خراب شد خودمو دخترم اسنپ گرفتیم رفتیم بعد نیم ساعت زنگ زده منم دیگ جوابشو ندادم

دیشب ماشینمون برگردونده وقتی سوار شدم بوی گند سیگارش ادمو خفه میکرد  من میخواستم برم خونه ماما ...

حالا این زنه خوشگل و تر تمیز

چرا با معتاد؟ 

خیانت با معتاد معتاد تا حالا ندیده بودم 

💍♥ i said yes 

حالا این زنه خوشگل و تر تمیز چرا با معتاد؟  خیانت با معتاد معتاد تا حالا ندیده بودم

نه بابا زنیکه چاق من می‌دونم چرا باهم اوکی شدن چیزی که از پیاماشون فهمیدم بابام دنبال اینه زنه از نظر جنسی بهش برسه بعد با هم مواد میزنن نمی‌دونم زنه چی میده بهش بعد زنده هم دنبال اینه که بابا شده سرویسش هرجا بخاد بره سریع میرسونش😭

کاش فقط تریاک بود یعنی میگم شما هر کار خلاف و هر کثافت کاری که فکرشو کنی انجام داده فقط چندتاش ...

کاش جدا میشدن ،مادرت خونه رو ازش بگیره

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
ای بابا دیگه کار از این حرفا گذشته  سه تا بچه و نوه و داماد

حداقل نزار پیشش بخوابه بهش بگو ،،مریضی میگیره