2777
2789

وضعم خیلی خرابه توضیح دادم تو تاپیکای قبلی من یک مدت خیلی درس خوندم الان بیشتر از یک ماه هست که از درس زده شدم مثلا دوروز میخونم دوباره تنبل میشم میرم سراغ سریال دیدن خودمم از این وضعیت خسته شدم ولی نمیتونم هیچ کاری انجام بدم مثل ادمهای افسرده شدم فقط سرم تو گوشیه، خانوادم نگرانم هستن مادرم برای پانسیون ثبت نامم کرد( تست زنی نمونه دولتی) ولی اصلا نمیتونم با خانوادم صحبت کنم راجع به این حالم، خداشاهده حالم از این شیوه اموزش ایران و کنکور بهم میخوره اسم تیزهوشان و کنکور میاد بخدا تنم میلرزه، سرچ میکردم داخل گوگل تحصیل در خارج از کشور مدرک زبان میخوان نمیدونم میشه تو سه چهار سال با سطح مبتدی بزرگسالان مدرک زبان گرفت یا نه خیلی ناامیدم خیلی زیاد، حتی اموزش زبان رو عقب میندازم.... 

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

یه مدت به خودت استراحت بده البته نه طولانی،بعد دوباره در مورد هدف و آیندت فکر کن،سریال دیدن و گشتن همیشه هست ولی اگه بتونی یه رشته خوب تو کنکور قبول بشی واقعا آیندت عوض میشه و به شدت ارزشش و داره.

یه مدت به خودت استراحت بده البته نه طولانی،بعد دوباره در مورد هدف و آیندت فکر کن،سریال دیدن و گشتن ه ...

دقیقا منم خیلی به فکر اینده هستم اما هر وقت میخوام درس بخونم یاد یکسال پیش میفتم ک چقدر درس خوندم و فایده نداشت

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.