2777
2789

تهران رو نمی دونم ولی من تو ۴ نوع مدرسه درس خوندم 

دولتی، غیر دولتی ،نمونه دولتی، سمپاد بهترین سالم نمونه دولتی بود هم آموزش خوب بود هم تفریح ولی تو سمپاد فقط زجر و سختی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر مدرسه ای که کادر آموزشی خوبی داشته باش و مدیر خوبی هم داشته باش. نمیشه صد درصد گفت

مثلا من دوران دبیرستانم رو نمونه دولتی خوندم خیلللللی از لحاظ آموزشی عالی بود اما الان همون دبیرستان اصلا تعریفی نداره

تهران رو نمی دونم ولی من تو ۴ نوع مدرسه درس خوندم  دولتی، غیر دولتی ،نمونه دولتی، سمپاد بهترین ...

از لحاظ آموزشی و نتایج کنکور و اینا هم خوب بود؟ 

و اینکه جسارتا شما چه رشته ای بودین و چی قبول شدین

اگر دوست دارین البته

از لحاظ آموزشی و نتایج کنکور و اینا هم خوب بود؟  و اینکه جسارتا شما چه رشته ای بودین و چی قبول ...

نونه دولتی از لحاظ روحی عالی بود ولی سمپاد از نظر آموزشی بهتره طبیعتا ولی روح من واقعا مریضه هرروز استرس و اظطراب

من تجربی ام دوازدهم اگر همینطور ترازم ثابت بمونه انشالله دندون یه جای دور قبول شم

از لحاظ آموزشی و نتایج کنکور و اینا هم خوب بود؟  و اینکه جسارتا شما چه رشته ای بودی ...

بله خوب بود ولی هیلی فشاررومون بود

رتبم ۶ هزار منطقه یک شد

الان علوم ورزشی میخونم

رتبه های خیلیییییییخوب هم داشتیم ک اکثرشون فرهنگیان رفتن

منم مصاحبه دعوت شدم اما دراخر قبول نشدم

اوندم علکم ورزشی

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛