2777
2789
عنوان

چ حسی داره

54 بازدید | 11 پست

من رو یکی کراش دارم چندروز پیش دیدمش 

وای کثافط 😂خیلی خیلی خیلی خیلی جذابه همش مثل ندید پدید ها نگاهش میکردم بعد ک با بقیه مشغول صحبت کردن شده بودم از گوشه چشمم میدیدم ک نگام میکرد بعدش ب قصد مچ گیری سریع نگاهش کردم نگاهش رو دزدید از دوباره شروع شد 😂❤️‍🔥 رفتم اشپز خونه هی باز از توحال نگاهم میکرد منم جای اپن بودم باز ب قصد مچ گیری سریع نگاهش کردم 😂😂باز روش رو اونور کرد 😂موقع شام خداییش قسمت رو ببینین رو بروی هم افتادیم😂😎🫡😜 خیلی خوب بود زیاد نگاهش نکردم گذاشتم غذا از گلوش بره پایین فک نکنه ک لقمه هاشو میشمارم ولی اون باز نگام میرد بخدا عم کم کشیدم هم ضایع نمیخوردم ولی نگام میکرد بعدش از دو بازه ب قصد مچ گیری سریع نگاهش کردم 😂😂😂😂

من روش کراشم اون چرا خیلی نگام میکرد؟؟؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااایی اون با این حد از جذابیت رومن کراشه پشماممم😂💝💝💝

منم یه زمانی این حس و حال تجربه کردم کراش بودن دوطرفه. بنظرم انقد جذاب بود که امکان نداشت اونم منو بخواد. ولی آخرش خیلی بد تموم شد. خودم مجبور شدم بخاطر صلاح و مصلحت رهاش کنم. 💔

ان شالله مال شما ختم به خیر بشه

منم یه زمانی این حس و حال تجربه کردم کراش بودن دوطرفه. بنظرم انقد جذاب بود که امکان نداشت اونم منو ب ...

الهی 

ما اصلا از نظر من باهم تناسب نداریم ولی خیلی خوبه هم تیپ هم قیافش هم اخلاق و...  بخاطر همین میگم ک ب هم نمیایم از نظرم اون خیلی از من بهتره  💙