2777
2789

دوست پسرم سربازیش تموم میشه یه هفته دیگه ما باهم فامیلیم تقریبا ده روز پیش خانواده شونو با عموهاشو دعوت کردیم چند روز بعد اون کلا به یه ادم دیگه تبدیل شد اومد بهم گفت باید از این با بعد روخودم کار کنم برا خودم وقت بزارم همیشه اول تورو در نظر میگرفتم میخوام ازین به بعد خودم اولویت خودم باشم من دیگه نمیتونم وقتتو هدر بدم تا 6 سال دیگه م نمیتونم ازدواج کنم حالا همون شبم آشتی کردیم ولی الان تغییر کرده بیشتر از قبل وقت داره ولی تو خودشه از 24 ساعت نیم تا یه ساعتو واسه من میزاره البته بهم میگه کجاست داره چیکار میکنه ولی قبلا با وجود همه ی اون کارا با من بود با من خوشحال  بود چیشده واقعا اینهمه تغییر کرده دیگه دوسم نداره؟؟😭😭احساس می‌کنم مادرش ازم خوشش نمیاد اون ازم سردش کرده شایدم دارم قضاوت میکنم نمیدونم حالم خیلی بده شب و روز گریه میکنم😭

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجب دوس پسرت به نظرم یه فرصت به دوتاتون بده و باهاش صحبت نکن بعد ببین چطوری میشه بعدش 

من تاپیک زدم در مورد طلسم گفتن شما میتونی راهنمایی کنی؟!

نمیدونم چی بنویسم والا.....