2777
2789
عنوان

سقط یا سایتوتک

915 بازدید | 45 پست

سلام خانمها یکی از نزدیکان من امروز شیش تا سایتوتک مصرف کرده سه ساعتی از اخرین قرصش میگذره دل درد داره و خونریزی اما هنوز چیزی دفع نکرده .. معمولا با سایتوتک سقط چقد طول میکشه؟ میشه راهنمایی کنید 

دلیلش هم نپرسید چون نمیتونم بگم فقط بدونید دلیل موجه داشتن بچه ۶ هفته داشته و با دستور پزشک سایتوتک مصرف کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی عده فقط بلدن ......اون بچه بی گناه رو خودشون میارن تو این دنیا خودشونم میکشنش

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ی عده فقط بلدن ......اون بچه بی گناه رو خودشون میارن تو این دنیا خودشونم میکشنش

عزیزم بارداری برای مادر خطر ناک بوده اونقدر که ممکن بود باعث مرگش بشه ناخواسته بوده ..مادر ۲۷ ساله بمیره ؟ 

متاسفانه جواب نمیده 

پس داری سقط غیرقانونی میکنی ک جواب نمیده

خود کرده را تدبیر نیس

ممکنه کنار سقط اون طفل معصوم خودشم حسابی سلامتش بخطر بیفته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پس داری سقط غیرقانونی میکنی ک جواب نمیده خود کرده را تدبیر نیس ممکنه کنار سقط اون طفل معصوم خودشم ...

ببخشید شما بهتره بجای قضاوت بقیه پست ها رو هم بخونی ؟ من هنوز مجردم چطور خودم سقط کنم ؟ 😂 واسه یه نفر پرسیدم دکترش امروز سفر داشت الان در دسترس نیست یه عده بلدن فقط ندونسته فتوا صادر کنن 

پس داری سقط غیرقانونی میکنی ک جواب نمیده خود کرده را تدبیر نیس ممکنه کنار سقط اون طفل معصوم خودشم ...

😐

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏