2777
2789

ولی تاپیک نیمه خصوصی یه خوبی داره برای اونایی که..... 

بعد از اینکه به اهدافشون نرسیدن تاپیک میزنن بدون دعوت کردن کسی هر چی دلشون میخواد میگن   

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

چجوری میشه نیمه خصوصیش کرد؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اونایی که تو ادلیست دوستانش هستن فقط بهش پاسخ میدن 

کم کم کاربرا روش کار با این ورزن رو که یاد بگیرن تاپیک های سیاسی و مذهبی و اینا رو فقط با دوستانشون برپا میکنن تا تنش نداشته باشن 

البته جنجال سایت کمتر میشه 

ولی دیگه بحث عمومی معنا نداره یکی شعار میده بقیه تکبیر میگن!!!!!

حال متکلم از کلامش پیداست

خوب اونایی که تو ادلیست دوستانش هستن فقط بهش پاسخ میدن کم کم کاربرا روش کار با این ورزن رو که یاد بگیرن تاپیک های سیاسی و مذهبی و اینا رو فقط با دوستانشون برپا میکنن تا تنش نداشته باشن البته جنجال سایت کمتر میشه ولی دیگه بحث عمومی معنا نداره یکی شعار میده بقیه تکبیر میگن!!!!!  

چ

خب فرشته اکثرا تاپیک های مذهبی و سیاسی به قصد جنجال زده میشه کمتر دیدم کسی واقعا براش سوال باشه و بخواد کسب اطلاعات کنه 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
چخب فرشته اکثرا تاپیک های مذهبی و سیاسی به قصد جنجال زده میشه کمتر دیدم کسی واقعا براش سوال باشه و بخواد کسب اطلاعات کنه

نه حتی ادد لیست نمیتونن جواب بدن فقط کسانی رو که دعوت کنید میتونن جواب بدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar