2777
2789
عنوان

امروز یه لباس دیدم تو پاساژ

480 بازدید | 22 پست

خیل قشنگه ۸۰۰ خورده ای خودم الان ۲۰۰ خورده ای دستمه بعد دوماه پیش یه لباس گرفتم ۶۷۰ الان میخوام اونو بفروشم اینو بگیرم دخترعموی بابام خیلی دنبالش کلا یکبار کردمش الان میگم میخواییش میگه ۱۰۰ تو من میخرمش😭چیکار کنم عه شاشیدم تو این بی پولی دلم توشه میگم براتو ۳۰۰ اینقدر تخفیف دادم میگه نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واجب نكرده مالتو مفت بدي صبر كن چند وقت ديگه بخري  بعدم لعنت به بي پولي نداره شما ماه پيش خ ...

دقیقاااا 

حالا انگار قراره قحطی لباس بیاد اینقدر ناراحته 

چیزی که هست زیاد لباس این که داره بپوشه یه مدت دیگه پول دستش میاد میره یه مدل بهتر میخره

دقیقاااا  حالا انگار قراره قحطی لباس بیاد اینقدر ناراحته  چیزی که هست زیاد لباس این که د ...

ملت عادت كردن برا خودشون اهو ناله كنن 

بخدا اصلا من نميدونم غير عاديم يا اينا 

بعد ميگه لعنت به بي پولي اخه تعريف بي پوليم نميدونه 

الكي هي اهو ناله فغان 

بابا يكم عزت نفس يكم خود داري