2777
2789

دیگه احساسی نداشته باشیم مثل مردا

بیخیال باشیم و هیچی واسمون مهم نباشه مث مردا

هر چی ضربست از احساس پاکمون از قلب پاکمون داریم میخوریم

هی با خودم میگم اندفه دیگه میشم یه سنگ دل ولی نمیشه سنگه دوباره اب میشه🥲🥲😔

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که کی گفته مردا احساساتی نیستن و بیخیالن و اینا.کلا گزاره غلطیه

دوما نگاه صفر و صدی داری.یا باید خیلی دلرحم باشم یا خیلی سنگدل.یا باید سیاه باشم یا سفید،خاکستری وجود نداره

سوما تغییر زمان می بره و یهو به وجود نمیاد

چهارما چیشده

اون گرایش داشت

نه اتفاقا

گفت چون مجردم موندم دوست داشتم دنیای دیگه ای هم تجربه کنم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
اولا که کی گفته مردا احساساتی نیستن و بیخیالن و اینا.کلا گزاره غلطیه دوما نگاه صفر و صدی داری.یا با ...

من هر مردی دیدم همینطوری بوده

اولش احساساتی ان بعد سرد میشن دل زده میشن

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
عزیزم دست خودت نیست یهو یه اتفاقی میوفته به خودت میای میبینی دیگه هیچی مهم نیست منم خیلی سعی کردم سن ...

😔😔 اخه دیگه چقد بیفته

من بعد فوت بابام شدم نمیدونم بعد فوتش چی گذشت به من که آدم خیلی رکی شدم حرفمو تو روی طرف میزنم نمی‌ذ ...

منی که هشت سالگی پدرم فوت شد🥲