_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3542 عنوان چیکار کنیم که بشیم یه ادم سنگ دل؟؟🥲🥲 530 بازدید | 22 پست دیگه احساسی نداشته باشیم مثل مردابیخیال باشیم و هیچی واسمون مهم نباشه مث مرداهر چی ضربست از احساس پاکمون از قلب پاکمون داریم میخوریمهی با خودم میگم اندفه دیگه میشم یه سنگ دل ولی نمیشه سنگه دوباره اب میشه🥲🥲😔 هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher 1402/12/26 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2569 کاری که شهره لرستانی کرد من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3542 کاری که شهره لرستانی کرد اون گرایش داشت هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
ava718 عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 12884 اولا که کی گفته مردا احساساتی نیستن و بیخیالن و اینا.کلا گزاره غلطیهدوما نگاه صفر و صدی داری.یا باید خیلی دلرحم باشم یا خیلی سنگدل.یا باید سیاه باشم یا سفید،خاکستری وجود ندارهسوما تغییر زمان می بره و یهو به وجود نمیادچهارما چیشده
zahani عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 2569 اون گرایش داشت نه اتفاقاگفت چون مجردم موندم دوست داشتم دنیای دیگه ای هم تجربه کنم من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
رز_سفید_roz عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 117 عزیزم دست خودت نیست یهو یه اتفاقی میوفته به خودت میای میبینی دیگه هیچی مهم نیست منم خیلی سعی کردم سنگدل بشم ولی تا یه اتفاق بد نیوفته نمیشه
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3542 اولا که کی گفته مردا احساساتی نیستن و بیخیالن و اینا.کلا گزاره غلطیه دوما نگاه صفر و صدی داری.یا با ... من هر مردی دیدم همینطوری بودهاولش احساساتی ان بعد سرد میشن دل زده میشن هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3542 نه اتفاقا گفت چون مجردم موندم دوست داشتم دنیای دیگه ای هم تجربه کنم چی بگم هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3542 عزیزم دست خودت نیست یهو یه اتفاقی میوفته به خودت میای میبینی دیگه هیچی مهم نیست منم خیلی سعی کردم سن ... 😔😔 اخه دیگه چقد بیفته هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
آشپزخانواده عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 6679 من بعد فوت بابام شدم نمیدونم بعد فوتش چی گذشت به من که آدم خیلی رکی شدم حرفمو تو روی طرف میزنم نمیذارم کسی اذیتم کنه
آشپزخانواده عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 6679 من بعد فوت بابام شدم نمیدونم بعد فوتش چی گذشت به من که آدم خیلی رکی شدم حرفمو تو روی طرف میزنم نمیذ ... فکر میکنم چون دیگه فهمیدم بابا ندارم باید خودم از خودم دفاع کنم
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3542 من بعد فوت بابام شدم نمیدونم بعد فوتش چی گذشت به من که آدم خیلی رکی شدم حرفمو تو روی طرف میزنم نمیذ ... منی که هشت سالگی پدرم فوت شد🥲 هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
آشپزخانواده عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 6679 منی که هشت سالگی پدرم فوت شد🥲 خداررحمتشون کنه نور بباره به قبرش
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3542 خداررحمتشون کنه نور بباره به قبرش مرسی خدا پدر توهم رحمت کنه هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher