2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم تو جمع بمونم

86 بازدید | 6 پست

حوصله هرجوعی رو ندارم به خصوص الان که عقد هستم اصلا بحث  های معمول بین خانم های فامیل هردو خانواده رو دوست ندارم 

بحث موفقیت باشه بحث تربیت درست فرزند باشه بحث درس و تحصیل و شغل باشه خیلییییی پایم می‌شینیم کلی حرف میزنم مشورت میدم و میگیرم ولی بحث های دیگه اصلا حوصلم نمی‌کشه 

یعنی وقتی از مهمونی برمی‌گردم انکار چند روزه نخوابیدم خیلی بهم فشار میاد

سردرد میگیرم اصلا 

باعث شده بقیه فکر کنن الکی خودمو لوس میکنم کلاس میذارم 

چیکار کنم؟😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جمعی خوب نیست  جمعی که لول آدم رو بیاره پایین به درد نمیخوره  غیبت و حرف زدن راجب چیز ...

برو ولی اگه از اون. بحثا‌ شروع شد بگو خوشم نمیاد یا فاصله بگیر☹من خودم بعضی جاها رک و راست میگم

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
برو ولی اگه از اون. بحثا‌ شروع شد بگو خوشم نمیاد یا فاصله بگیر☹من خودم بعضی جاها رک و راست میگم

نمیشه این کسایی که میگم واقعا در حد درکشون نیست 

این رکک گویی رو بی احترامی میبینن و بیخودی کلاس گذاشتن 

نمیشه این کسایی که میگم واقعا در حد درکشون نیست  این رکک گویی رو بی احترامی میبینن و بیخودی کل ...

خب اگه تری بازم پشتت بد میگن 🙄

ولی چه اهمیتی داره 

به ته خیاررررررر

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋