2777
2789
عنوان

دوباره خیانت کرد.

2243 بازدید | 53 پست

این بار چهارمه .نمیدونم تا چه حد بوده ولی دستشو رو قرآن میذاره که فقط چت و تلفنی بوده .

از دیروز که فهمیدم یه ریز میگه غلط کردم ببخشید دیگه تکرار نمیکنم.

سه بار بخشیدم ولی این بار دیگه نمیتونم. دلم بدجوری شکسته و آروم نمیگیرم. از طرفی دو تا بچه دارم و به طلاق فکر نمی‌کنم.

راحتم نمیذاره همش چسبیده بهم و ولم نمیکنه میگه باید منو ببخشی .میگه دارم دق میکنم .میگه تو عشقمی ولی فقط میگه.

چیکار کنم خدایا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی میبینه هرکاری کنه تو تهش میبخشی معلومه ک بازم تکرار میکنه و فرقی نداره براش

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ببخشید ولی یکم بزارید بالا پایین بپره...ولی از حدش نگذرونید کار به لجبازی بکشه اون خودش میدونه عشق اول و آخرش شمایی بقیه اشتباهن هوسن...فقط یکم ضعیفه در برابر شیطان...یه تار موی شما رو به عالم نمیده وگرنه اینجوری  نمیکرد

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.
یه مدت فاصله بگیر تا قدرتو بیشتر بدونه نه طلاق بگیر نه خیلی صمیمی باش مص قبل تا به خودش بیاد

نمیذاره .دیشب خواستم جای خوابمو جدا کنم اونقدررررررر التماس کرد که آخرش به خاطر بچه هام که دیگه بیشتر ناراحت نشن رفتم پیشش خوابیدم.

نازی از کجا فهمیدی؟

اون که نمیاد بگه تو بغل زنی خوابیده معلومه خیلی ماهره شوهرت که خیانت کرده بعدم میاد سرتو شیره بماله

حالا که پشیمونه بگو خونه اش یا ماشینش به نامت بزنه 

بگو تو باید اعتماددمو برگردونی دلم قرص بشه به زندگیمون

کوتاه نیا محلش هم نزار بگو تا به نامم نزنی دلم صاف نمیشه منم پشتوانه میخوام 

بیشتر از قبل فکر خودت باش بهش بگو من اشتباه کردمتو هم سو استفاده ازین بهبعد اگر به نامم زدی فراموش میکنم