2777
2789
هیچ فکری بخاطر خودت باید ببری

من چون قبلا وسواس داشتم الان دوست دارم آزدانه زندگی کنم و به این چیزا فکر نکنم

یه ساله همین جوری بددن زیر انداز باشگاه می رم ولی الان توی ذهنم اومد که شاید ناجور باشه

فقط خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون قبلا وسواس داشتم الان دوست دارم آزدانه زندگی کنم و به این چیزا فکر نکنم یه ساله همین جوری بد ...

آزادانه به معنی زیر پا گذاشتن حقوق دیگران نیست گلم که! این بهداشت عمومی و فردیه! قارچم میگیری! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
آزادانه به معنی زیر پا گذاشتن حقوق دیگران نیست گلم که! این بهداشت عمومی و فردیه! قارچم میگیری! 

من لباس باشگاه و خونم همیشه جدا هست 

مو هام رو گوجه ای می بندم و مرتب هستم 

فقط از زیر انداز استفاده نمی کنم که ان شالله به زودی استفاده می کنم 

فقط خدا
بنظرم بهتره که ببری هم برای خودت خوبه هم واسه دیگران من که وقتی میبینم کسی زیرانداز استفاده نمیکنه ...

چرا مگه 

من برام سوال اینا که رو دستگاه حوله میندازن 

به چه دلیل

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)
چرا مگه  من برام سوال اینا که رو دستگاه حوله میندازن  به چه دلیل

رعایت بهداشت

هم برای اینکه عرقشون رو دستگاه نمونه، خیلی بده که بری ست بزنی و ببینی جایی که دراز کشیدی خیسه! خودتم عرق کرده باشی دیگه خیلی ناجوره! عرق تو عرق میشه     

هم برای این که اگه بیماری پوستی چیزی هست به راحتی منتقل نشه

من چون قبلا وسواس داشتم الان دوست دارم آزدانه زندگی کنم و به این چیزا فکر نکنم یه ساله همین جوری بد ...

ناجوریش فقط واسه این که آقایون گاهی پوستشون قارچ میزنه  و امکان انتقال بوسیله تکیه به دستگاه هست یا با بدن عرق کرده تکیه میدن به وسایل

🤵‍♀️💗🕊