2777
2789
عنوان

خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 51 پست
میشه درست توضیح بدی؟ 

رابطمون خوب بود

ناراحتیم براش مهم بود 

تا این اواخر که نمی‌دونم چش شده بود

هرچی میگفتم نمی‌فهمید منو

هرچی گله میکردم می‌گفت کار دارم گرفتارم نمیتونم باشم

شده صبح تا شب یه پیام بهم نداد

منم دیگه حوصله نداشتم سر رفتن بحث کنم

رفتم با کسی که دوسم داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای اینکه خیانت  رابطه ات رو قطع میکردی

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
سر خودتم بود همینارو میگفتی 

من اصلا رابطه رو قبول ندارم ، ولی به سلیقه دیگران هم احترام میذارم

ایشون با یه شخص اشتباه توی رابطه بوده و اون شخص اصلا نبوده و واسش وقت نمیذاشته پس حق داره که با یه شخص دیگه باشه

ولی اول باید جدا می‌شده که میگه اصلا نبوده که بخوام جدا شم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
آره حدود ا

درگیشر نشو 

اونایی ک خیانت میکنن ک هیچ تا خرخره میرن توش

و بعد ک طرف متوجه خیانت شون شد اصلا گردن نمیگیرن

اونوقت تو کسی ک نبوده و فقط حسش بوده 

انگاری به حسش خیانت کردی نه به خودش.اخه خودی در کار نبوده .

نمیگم خیانت خوبه،ولی این خیانت نبوده

ولی روح ات رو با این چیزای الکی کثیف نکن

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
من اصلا رابطه رو قبول ندارم ، ولی به سلیقه دیگران هم احترام میذارم ایشون با یه شخص اشتباه توی رابطه ...

چه خوب داستان میبافی

خوبه خودت هم میگی باید اون رو تموم میکرده اول 

وقتی نکرده چیو الان خوب تموم میکنی.. 

طرف چه کم بوده چه زیاد، دیگه تو رابطه بودن، از رابطه خوشش نمی مده باید بهش می‌گفته کات میکردن اول 

بعد می‌رفته... 

تا مثل الانم دچار ناراحتی نشه 

خودت رو درگیر ماجرا های عشق و عاشقی نکن، چون سر و تهش معلومه و خودت هم میدونی که چی میگم، همه‌ی آدما یه روزی اون نقابشون رو برمیدارن و خود واقعیشون رو نشون میدن، برای خودت و قلبت و احساساتت ارزش قائل شو، خودتو سرگرم یه جنس مخالف نکن تو دوره‌ای که خیانت و لاشی‌بازی زیاد شده و نمیشه به هیچکس اعتماد کرد، به خودت برس و برای آینده‌ات و هدفات بجنگ.

چه خوب داستان میبافی خوبه خودت هم میگی باید اون رو تموم میکرده اول  وقتی نکرده چیو الان خوب ت ...

بله ولی یه بار بهش گفتیم کارت اشتباه بوده و خودشم قبول کرد 

دیگه اینقدر هی بخوایم سرزنشش کنیم که چی بشه؟! 

خودش میگه عذاب وجدان داره و اولین نشانه توبه عذاب وجدان هست و ما حق نداریم کسیو چندین بار سرزنش کنیم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
آره حدود ا

یه پیام دادی حداقل می گفتی میخای جدا شی البته فکر کنم از اینکه برگرده و گیر بده می ترسیدی

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

یهویی شد خیلی دیگه شرایطم بد بود حتا نبود که باهاش حرف بزنم😂

ولی من اصلادلم نمیادهیچ وقت خیانت کنم هرچی باشه همسرم خیلی بهترازمردای هوس بازیه که بازن متاهل میان تورابطه وبرای دوروزمیخوانت وبعدازعشق وحالشون ولت میکنن ترجیح میدم فحش وتحقیرهای همسرخودم روکه ازروی نگرانی ودوست داشتن قلبیه بشنوم ولی یه مشت حرفای قشنگ عاشقونه که همش بامکروحیله است نشنوم