2777
2789

من یه رابطه ی سمی که به رابطه نرسید رو تموم کردم ۱ سال پیش

و حس میکنم یه اخلاقایی ازاون موقع در من مونده

و من دارم سعی میکنم درستش کنم

ولی این پسری که میخوام باهاش وارد رابطه بشم

این اخلاقی که پیدا کردم رو فکر میکنه یه جور مشکل من هستش

و بدون اینکه حرفای منو بشنوه بهم گفت دیگه بهم پیام نده🥲

و حرفای من مونده توی گلوم تا دلیلش رو بگم

بنظرتون دوباره بهش پیام بدم و بگم که حرفای منم بشنو و بعدش تموم؟

یا دیگه کلا فراموشش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن حرفاتو بزنی از خودت دفاع کنی که تو دلت نمونه ولی از رابطه قبل و اینکه این رفتارها ناشی از یه رابطه بود اصلااااااا چیزی نگو،چون ممکنه الان اوکی بشید ولی من باشم دیگه اعتماد نمیکنم به همچین کسی چون تو نظرم یه ادم ضعیفه که تحت تاثیر دیگران قرار میگیره 

چرا؟؟ اون فکر میکنه این اخلاقم از بچگی درمن بوده فکر میکنه من دیوونه ام

کسی که سعی نمیکنه  که بفهمتت کم کم کسی که سعی نمیکنه  نگهت داره تا کنارش خوب بشی و حتی ازت توضیح نخواسته چرا باید خودتو توضیح بدی بهش

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

ن دیگه چ کاریه بهش بگی

گذشته ی هرکی مال خودشه و ب کسی ربطی نداره

حسبی الله ونعم الوکیل😘 اگه یه بار با موی خیس که بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن

سعی کن حرفاتو بزنی از خودت دفاع کنی که تو دلت نمونه ولی از رابطه قبل و اینکه این رفتارها ناشی از یه ...

خب میخوام راستشو بگم

من وارد رااابطه نشدم قبلا 

مجازی بود....

و پسره لاشی ازاب درومد

میخوام همینو بگم

نگم ینی؟؟