2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ تا اون ۶ تا بیشتر اطلاعات خواستی بگو انشالله درست بشه فالت

شخصیتی پدرانه و حمایتگر آماده قبول مسئولیت

- شخصی که در امور اجتماعی ، خدمات انسانی یا روانشناسی فعالیت دارد

- مهارت در قانون و تجارت

به استقلال رسیدن در تصمصم گیری و زندگی (منظور ازدواج نیست)

- مدیریت و قدرت . نتیجه زحماتتان نزدیک است.

- قدرت آن را دارید که با کسانی که در زندگیتان دخالت می کنند و برایتان تصمصیم می گیرند مبارزه کنید

تغییر محل اقامت

شخصیتی پدرانه و حمایتگر آماده قبول مسئولیت - شخصی که در امور اجتماعی ، خدمات انسانی یا روانشناسی فع ...

این به نیتم نخورد من نیتم شروع رابطه است که جور میشه یا نه

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
شخص مقابل شما آماده ی پذیرش رابطه اس قسمت اول فالتون ، یعنی اوکیه عزیزم

چیکارش کنم وقتی میدونم دوسم داره ولی بروز نمیده کم محلی میکنه من باید همش خودمو نزدیک کنم 

این نوشته واسه اون بود همش اون محکم و قاطع تصمیم میگیره کلا به اون میخوردن

چیکارش کنم وقتی میدونم دوسم داره ولی بروز نمیده کم محلی میکنه من باید همش خودمو نزدیک کنم  این ...

مشکلاتی در ارتباط وجود دارد 

به یک مسافرت خواهد رفت 

انتظار بیهوده از جانب شما 

تلاش کنید 

به نتیجه میرسید 

بزا یه تک نیت بگیرم 

میخوای طالع اگه میتونی بگیر برامون رابطه ما خیلی عجیب غریبه عین بقیه نیست هیشکی سر درنمیاره خدا خودش میدونه چی میخواد چی میشه

قربونت گلی

مشکلاتی در ارتباط وجود دارد  به یک مسافرت خواهد رفت  انتظار بیهوده از جانب شما  تل ...

ببین حتی فالتم ۵۰ ۵۰ بود تلاش واسه ادمی به سختی اون من خیلی تلاش کردم خیلی میدونمم میخوادم ولی میگه برو بهم دوستی نه بعد مثلا چن باری از ازدواج گفته ولی باهام رفتارش خوب نیس اصلا 

نمیدونم از این درد کی بیرون میام