2777
2789

دوستان سلام لطفا اگر خودتون یا اطرافیان این مشکل دارن و تجربه درمان و عمل دارن بهم میگین . درد زیادی دارم میکشم به هیچی جواب نمیده دیگه دکتر گفت دوروز آینده برم عمل کنم 😥😥😢اما نگرانم میگن عملم نکنی عصبای دست از بین میره بمرور همین الان هم ٥٠ درصد هر دو‌دوست عصباش فلج شدن سرجوونی نمیدونم این چی بود دیکه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستهات خواب میره من دستهام خواب میره گفته باید عمل کنی ولی میگن فایده نداره

اره عزیزم از خواب گذشته جدیدا حس ندارن از دستم میوفته وسایل یا مثلا شیر اب بزور میبندم یکم سفت باشه 

اره عزیزم از خواب گذشته جدیدا حس ندارن از دستم میوفته وسایل یا مثلا شیر اب بزور میبندم یکم سفت باشه& ...

عزیزم منم مشکل تورودارم دستام درد داره دارن بی حس میشن.گردن وکمرم به حدی درد داره روانی شدم.توروخدا بگو چه دکتری رفتی تو هم مثل من بودی؟

اره عزیزم از خواب گذشته جدیدا حس ندارن از دستم میوفته وسایل یا مثلا شیر اب بزور میبندم یکم سفت باشه& ...

انگشت های منم گاهی اوقات پف میکنن انگارباد زدن بعدش میخاره دوساعت طول میشکه تا اون پفش بره انگشتامونمیتونم خم کنم

تجربه ندارم ولی با بهترین دکتر انجام بدی هیچ مشکلی نمیاد نگران نباش .دوبارامسال رفتم عمل خندون رفتم ...

اره دکتر خوبی انتخاب کردم کلانتر معتمد هست میگن عملاش تو مورد من همه اکثرا خوب و راضین ولی خوب عمل سنگینیه 😢 خداروشکر که بسلامت عمل کردین مررسی از دعاتون 🙏🌹

عزیزم منم مشکل تورودارم دستام درد داره دارن بی حس میشن.گردن وکمرم به حدی درد داره روانی شدم.توروخدا ...

ارره عزیزم من از ٢٠ سالگی کم کم شروع شد ولی توکرونا به اوج رسید یک کوله با دوتا کتاب برمیداشتم انگار گردنم داشت میشکست میزد به پشت سر و گردنم گاهی سرگیج سردرد ولی دستام این ٤ سال عود کرد گزگز کشیده شدن رگها سنگینی بی حسی 

عزیزم منم مشکل تورودارم دستام درد داره دارن بی حس میشن.گردن وکمرم به حدی درد داره روانی شدم.توروخدا ...

عزیزم من با کلی تحقیق یک پزشک آشنا ایشونو معرفی کرد بهم دکتر محمدرضا کلانتر معتمدی سرچکن میبینی 

انگشت های منم گاهی اوقات پف میکنن انگارباد زدن بعدش میخاره دوساعت طول میشکه تا اون پفش بره انگشتامون ...

حتما متخصص برید و نوار عصب عضله چک کنید مشخص میشه توی اون و معاینه بالینی دکتر متخصص