2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش یه دفعه صداهایی که اطرافته پخش میشه ینی دور میشه ازت

همه جا تار و سیاه میبینی

حالت تهوع و لرزش بعدشم بیهوش میشی دیگه

من سه چهار دفعه سرم اومده🤦🏻‍♀️

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

واسه سزارین.ماسک بیهوشی روکه گذاشتن،چشماموبستم،بازکردم دیدم آوردنم بخش.به همین راحتی

منو بیهوش نکردن نامردها بی حس کردن 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

خیلی خوبه البته با دارو میکی دو بار بیهوش شدم یکی تو ۱۷ سالکی یکی تو همین چند روز پیش البته نمیدونم چرا ولی تو ۱۷ سالگی حسش خیلی بهتر از الان بود انگار توی دنیایی خوبی بودم از بالا پرت شدم تو جسمم ولی این دفعه چیزی نفهمیدم 

خیلی باحاله هیجی حس نمیکنی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یبار حامله بودم خون گرفتن بی هوش شدم انگار خوابیدم یبارم تو راه مله یه عنکبوت با تار اومد تو صورتم افتادم بیدار شدم کردنم و کمرم درد میکرد بخاطر پله شانس اوردم پله اخر بودم