2777
2789

من الان پسرم ۷ ماهشه ولی دخترم یادمه تا یک سال و نیم ۸۰ درصد تغذیه اش با شیر من بود!!!و نتونستم روزه بگیرم اون موقع

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک میخوره دخترم و بیشتر دوست داره نون خالی بخوره تا غذا یا شیر 🥴 اما در کل شیر بیشتر میخوره کل ...

پس روزه میگیرین شما. جوجه تون شیرخشکیه دیگه

جاذبه زمین به خاطر خاکی بودنشه! پس تا میتونی خاکی باش..
من الان پسرم ۷ ماهشه ولی دخترم یادمه تا یک سال و نیم ۸۰ درصد تغذیه اش با شیر من بود!!!و نتونستم روزه ...

جاااانم، وابسته هم بوده دیگه. اینجور بچه ها هم علاوه بر تغذیه آرامش زیادی از مادر میخوان که شیر رو ترجیح میدن به غذا

بلادوره انشالله، چه مریض عزیزم؟

همه ی بدنم عفونت کرده چشم هام از ورم بسته شده بود تقریبا ، گوش هام درد میکنه و کیپ شده ، گلوم عفونت داره ، لثه هام آبثه کرده و متورمه ، ریه ام چرکی شده ،یک هفته است هر ۱۲ ساعت دارم پنیسیلین میزنم و چرک خشک کن میخورم 

نمیدونم اصلا چطوری مریض شدم یهو همه علائم با هم شروع شد با تب و لرز شدید 

همه ی بدنم عفونت کرده چشم هام از ورم بسته شده بود تقریبا ، گوش هام درد میکنه و کیپ شده ، گلوم عفونت ...

واااای چقدر سخت، سرماخوردگی شدید یا ویروسه حتما

واااای چقدر سخت، سرماخوردگی شدید یا ویروسه حتما

نه مثل اینکه باکتری هست حالا چطوری گرفتم نمیدونم از چشم درد مردم تو این یک هفته همش فکر میکردم تو چشمم خرده شیشه رفته 

از بس آمپول زدم دیگه صاف نمیتونم بشینم😅 ولی خدا را شکر الان خیلی خیلی بهترم انشاالله از دو سه روز دیگه میتونم روزه بگیرم

نه مثل اینکه باکتری هست حالا چطوری گرفتم نمیدونم از چشم درد مردم تو این یک هفته همش فکر میکردم تو چش ...

آخ چقدر سخته واقعا اونم با بچه کوچیک. کسی رو داشتین بیاد کمک تون؟ مامان خواهر؟؟

آخ چقدر سخته واقعا اونم با بچه کوچیک. کسی رو داشتین بیاد کمک تون؟ مامان خواهر؟؟

خیلی خیلی سخت بود خدا برای کسی نیاره بچم هم تا خود صبح بیدار بود و نمی خوابید خیلی اذیت شدم 

مادرم جوانه ولی اصلا اهل اینکه بیاد خونمون واسه کمک نیست کلا اخلاقش اینطوریه بعد این همه روز تازه دو روز پیش تعارف زد میخواهی بیا خونمون یکی دو روز ما بچه را نگه داریم تو بخواب که قبول نکردم مادرشوهرم طفلکی سنش بالاست و برای همین نذاشتم بیاد کمک وگرنه خیلی اصرار میکرد یا بیاد کمک یا بچه را ببره ولی دید نمیزارم تا الان دائما غذا میپزه میده همسرم بیاره 

خواهرم هم خیلی بچه هست کلاس دوم ابتدائیه

خیلی خیلی سخت بود خدا برای کسی نیاره بچم هم تا خود صبح بیدار بود و نمی خوابید خیلی اذیت شدم  م ...

بازم خوبه خداخیرش بده غذا میفرسته، ولی مامانتون هم که جوون هستن کاش کلا چند روزی میومد پیشت.

ولش کن خداروشکر بهتر شدی.. 

بازم خوبه خداخیرش بده غذا میفرسته، ولی مامانتون هم که جوون هستن کاش کلا چند روزی میومد پیشت. ولش کن ...

بیشتر تقصیر بابام هست نمیزاره مامانم خیلی جایی بره چهار ساله ازدواج کردم کلا چهار بار هم مامانم تنها نیومده خونه ام 

در کل منم ناراحت نمیشم زیاد 

ممنون انشاالله هم شما هم کوچولوتون همیشه سالم باشید

بیشتر تقصیر بابام هست نمیزاره مامانم خیلی جایی بره چهار ساله ازدواج کردم کلا چهار بار هم مامانم تنها ...

عزیزم شما چند سالتونه؟؟