2777
2789
عنوان

بیاید راهنماییم کنید برم یا نه.تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 34 پست
من چندین ساله با خانواده پدریم رفت و امد نمیکنم کلا چون از دم بیشعورن تو هم بزار کنار بابا برا چی می ...

منم رفت اومد ندارم واقعا عوضی هستن همبن دخترعمم خاهرش قبلا پیام داده بود به پدرم هزارارن فوش بد نوشته بود خدا ازش نگذره بخاطر یه مساله پولی چون پدرش پول پدربزرگمو بالا کشید بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس برو عزیزم به اون ربط ندارد که نری حسادت هم نکن کار خوبی نیست دلتو صاف کن و عروسی ...

بخدا ده بار ننش ک عممه بهم گف ما نمیایم چون مادرت به ما گفته تو زندگیش دخالت میکنیم اونقد حالمو گرفتن شما خبر ندارین 😔

حسادت نیس شکستنه دله خب من با اون همسنیم که برا اون سنگ تموم میزارن برگزار میکنن واسش آبرو داری میکنن منو نیومدن تبریکم نگفتن آبروم جلوی خانواده شوهرم رف هیچکدوم از عموو زنمو هام نبودن

ما کلا عروسیمونو تو یه شهر برگزار میکنیم همه همونجا زندگی میکنیم من بعد عروسیم ساکن جای دیگ شدم

یه هر حال دختر عمت اومده 

تو هم برو

اون کلی حرف شنید که اومد اما اومد

چون خواهر مادر خودش مخالف بودن به گفته شما

اون خانوادشون کنار گذاشت تورو ترجیح داد

نشون بده که جواب خوبی خوبیه 

یه هر حال دختر عمت اومده  تو هم برو اون کلی حرف شنید که اومد اما اومد چون خواهر ماد ...

میترسم برم بخدا میترسم 

که بعدش دچار استرس و اضطراب فکری شم

بعدش هی مدام بهش فکر کنم که آره دیدی اومدن رقصیدن شادی میکردن اونقد پول گذاشتن تورو تحویل نگرفتن پورخند میزدن

چون قبلها اینکارارو کردن تو یادم مونده

میترسم برم بخدا میترسم  که بعدش دچار استرس و اضطراب فکری شم بعدش هی مدام بهش فکر کنم که آره د ...

خوب میفهمم عزیزم

اما برو و با واقعیت کنار بیا

اینا به هر حال اینکارارو کردن

فکر کردی اگر نری بهش فکر نمیکنی ؟

دختر عمت چه گناه داره که نری

مگر اینکه باهاش حرف بزنی و بهش بگی که به چه دلیل نمیری

وگرنه مسخرش می‌کنن میگن بیا تو روی ما وایساده رفتی عروسیش اما عروسیت نیومد

خوب میفهمم عزیزم اما برو و با واقعیت کنار بیا اینا به هر حال اینکارارو کردن فکر کردی اگر ...

اونقد منطقی فکز میکنم تا یه راه حلی پیددا کنم حرفای همتونم درنظر میگیرم 

مرسی ک هستین شما ❤️

اونقد منطقی فکز میکنم تا یه راه حلی پیددا کنم حرفای همتونم درنظر میگیرم  مرسی ک هستین شما ❤️

عزیزم چون خدا قسم دادی اومدم تاپیکت

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده

کار بدی باهات کردن

غیر قابل جبران غیر قابل بخشش

اما خوب نباید محبت دخترعمت رو نادیده بگیری و دشمن شادش کنی 

وگرنه عروسی اونم مثل مال تو زهرمار میشه

همه بهش میگن بیا دیدی خودتو کوچیک کردی رفتی تو روی ما وایسادی این ارزشش رو نداشت 

عزیزم چون خدا قسم دادی اومدم تاپیکت امیدوارم خدا به دلت آرامش بده کار بدی باهات کردن غیر قا ...

راست میگی شاید بهش بگن.اون خانواده شوهرشم ناراضی بودن باازدواجشون چون سه سال پیش عقد کرد پدرشوهروعمه های شوهرش و خاله های شوهرش و حتی پسرعمه های شوهرش به عقدش خاستگاریش و جشنش نیومدن فکر کنم چون با خانواده شوهرش قهر بودن اقوامش😬

مثل یه خواهر برو و کمبودهاشو کاری کن که نبینه

من اینجوری هستم وقتی کسی بهم بدی بکنه کاری میکنم با خوبیم که همه پشیمون بشم

من برم اتفاقا میرم سلام میکنم لبخند میزنم  به روی خودم نمیارم خیلی هم خودمو خوش نشون میدم تا آتییییییش بگیرن از هففففت جا بسوزن که به هیچ جام نبوده که نیومدن

مثل یه خواهر برو و کمبودهاشو کاری کن که نبینه من اینجوری هستم وقتی کسی بهم بدی بکنه کاری میکنم ب ...

بنظرت برم با کساییم ک عروسیم نبودن یه سلام خشکوخالی بکنم و تحویل نگیرم و تو چشمشون نباشم و برای خودم عشقو حال کنم ؟؟؟