2777
2789

تا حدودی با زندگیم تو تاپیکام هست اشنا هستید . حالا پسرم ١ ماه مونده به٢سالگی ازشیر گرفتمش . مادرشوهرم عصبی شده چرا گرفتیش گناه داره و تو بخاطر خودت به بچه شیر نمیدی 😔😔

من آخرش خودمو از دسته خانواده شوهر های نی نی سایت آتیش میزنم 😐پس چرا اطراف من ازین مادرشوهر فوضولا نیست 🧑‍🦯

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گوشت در باشه اون یکی دروازه . والا بخدا آدم حسابشووون نکن . تو مادر اون بچه اایی تو زاییدیش هرکاری کنی خوب کردی .

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
چه خوب خوشبحال بچت ک مادربزرگش دوسش داره و بفکرشه

وقتیفهمید از شیر گرفتمش گریه کرد و گفت الان خودمو از پنجره میندازم پایین . فشارش رفت ٢٠ . کاش بمیره راحت شم دیونست زنیکه قدیمی فکر

میگ بچه خودته ولی چطور دلت اومد از شیر بگیریش خیلی زن کثافتیه 

بگو صلاح دونستم ... قشنگ یا ج بده و کار خودتو کن . یا کلا دایورت کن و بازم کار خودتو انجام بده . والا . چ کاس داغ‌تر از آشه اون . بچه ات دیگ غذاخورم شده شیر واجبش نیست تااون حد وقتی داره دوساله میشه ‌ 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
میگ بچه خودته ولی چطور دلت اومد از شیر بگیریش خیلی زن کثافتیه 

عزیزم کار خوبی کرده، علم امروز میگه شیر خوردن زیاد کودک سبب کم خونی میشه 

تو قرآن اول گفته دوسال آیه بعد گفته هر طوری والدین بچه صلاح دیدن. هیچ گناهی نداره

عزیزم درکت میکنم. من از وقتی بچم بدنیا اومد شکنجه کردن .تا الان که ۳ سالشه.  چاره نیست. باید ت ...

مادرشوهر منم خیلی نظر میده، بعضی وقتا حتی حرفش عوض میکنه. یبار میگه بچه رو زود پوشک نکن هوا بخوره. یبار میگه خونت نجس میشه زود پوشک کن😑