2777
2789

سر امتحان دینی دوست صمیمیم نیم نمره کم داشت بعد معلم گفت هرکی بیاد با صوت قران بخونه بهش نمره میدم

اونم رفت خوند و واقعا بد خوند ولی معلم بهش نیم نمره داد(به چند نفر دیگه هم همینطوری نمره داد) 

منم برگشتم به دوستم گفتم تو نمره مفتی گرفتی 

بعد معلم پرسید برا امتخان دینی تا ساعت چند بیدار بودید اونم الکی گفت من کل شبو بیدار بودم(قبلش بهم گفته بود که میخواد دروغ بگه) 

من بلند گفتم بابا داره دروغ میگه

بعد از اتمام کلاسم رفتم به معلم گفتم نباید نمره میدادی و ما امسال نهایی داریمو و.... 

بعدش با دوستم سرسنگین شدم که باز اون اومد طرفم

یبارم بهم گفت بیا بریم بیرون گفتم من بیرون رفتنام رو رفتم خودت برو

یبار بعد چند روز منو دید دو بار بغلم کرد برای برای دومی میخواست بلندم کنه گفتم نکن

ولی الان سه هفته هست یه کلمه هم باهام حرف نزده

اشتباه از منه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از شماست

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

اره

اشتباه کردی الان ب اون نمره بده چی از تو کم میشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم وقتی اشتباه از جانب معلمه شما چرا انتقامشو از دوستت میگیری، همیشه وقتی قانون از جانب بالا رعایت نشه ادما هم از راه درروهاش سواستفاده میکنن، درسته خود فرد باید اخلاق داشته باشه، ولی این دلیل هم نمیشه شما اوقات رو برای خودتو دوستات تلخ کنی. که چی؟ چون نیم نمره گرفته؟

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

سر نیم یا یه نمره انقد بچه بازی و ادم فروشی درنیارین

اونم دروغگوییش اشتباهه ولی تو باید ابروداری میکردی ینی هیچی نمیگفتی اون میدونه و خدای خودش

کلا دهن لقی کار خوبی نیس اون ادم هم دوست خوبی نیس

رابطه تو باهاش بهتر کن خودتو نگیر ولی دوست بهتری برای خودت انتخاب کن و بدون هیچکی با دهن لقی و ادم فروشی مخصوصا دوست به جایی نرسیده و نخواهد رسید