2777
2789

من یکی از سوتی های بدم این بود که زمان دانشجویی تو دوره ارشد یه گروه داشتیم کل کلاس داخلش بودن و به همراه استادمون که درس روش تحقیق و درس رفتار سازمانی رو باهاش داشتیم و مقاله و اینا داخلش میزاشتیم و کارای کلاسی داخلش انجام میشد و یه گروهم با دوستای خودم داشتم که ۴تا خانوم بودیم و همکلاسی و اونجا گپ های دوستانه میزدیم.. ی روز صبح بعد امتحاناتمون نمرات رو استاد گذاشته بود تو گروه و جمعه هم بود و من خواب آلود بودم دوستم زنگ زد ک نمرات اومده تو گروه که من هم نمراتم بنظر خودم کمتر از حقم بود و حواسم نبود ک تو گروه دوستانه خودمون چت نمی کنم و خواب آلود بودم و ناگهانی تو گروه کلاس تایپ کردم این چه وضعیه ..  با این نمره دادنش.. اون از درس دادنش ک نیاز ب ترجمه داشت ومعلوم نبود چی میگفت اینم از نمره دادنش.‌..البته واقعا حماقت کردم ک بعدا پشیمونم شدم .. خلاصه کلی چرت و پرت گفتم و گوشی رو پرت کردم اونور و خوابیدم.. چند ساعت بعد بلند شدم دیدم صدتا میس خوردم و زنگ زدم ب دوستم ک اونم گفت اینا چیه نوشتی تو گروه.. استاد شاکی شده و فلان و تازه فهمیدم چ سوتی وحشتناکی دادم.. دانشجوهام همه استیکر تعجب و اینا گذاشته بودن و ی وضعی بود.. قشنگ یه ترم افتادم عقب برای دفاع و اینا.. نمیشد دیگه با اون استاد درس بردارم.. یعنی بیچاره شدم.. حیثیتم رفت..😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برق کولر قطع بود نمیدونستم بعد من جلو پسرای کلاس هی میرفتم دکمشو میزدم عیبشو پیدا کنم 🥺🥺از خجالت مردم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

این سوتی برا دو سه هفته پیشه،یکی از اقوام دوووووور فوت شده بودن رفتم‌ مجلس ختم،اونجا دیدم همسایه ی قدیمی مامانم اینا اونجاس،نگو متوفا خواهر شوهرش بوده و من نمیدونسم!پاشدم بیام رفتم باهاش دست دادم و چن بار اصرارررر که تروخدا بیاید بریم خونه ی ما😵‍💫😵‍💫😵‍💫دیدم ی خانومه بغلش نشسته داره با تعجب نگام میکنه هااا

یعنی یادم میفته میخام ذوب شم از سقف طبقه پایین چکه کنم

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

مشکل اصلی تو اینه که بعدش گرفتی خوابیدی😅اگه پاکش میکردی تبدیل به فاجعه نمیشد🥲

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

وای مادرزن داییم مارو دعوت کرده بود پاگشا رستوران ۱۷ بهمن روز فوتبال ایران و عربستان

بعد ما رفتیم بعد ما داداش و زنداداش زنداییم رسیدن برگشتم به داداشش گفتم خوش اومدید در حالی که اونا میزبان بودن 😐دلم خواست آب شم برم تو زمین خیلی رودربایسی داشتم باهاشون

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟

کلاس اول هر جی به معلمم گفتم برم توالت نذاشت املا داشتیم اون موقع چکمه مد بود برا من قرمز بود حدود بیست و هفت سال پیش هیچی دیگه موقع املا جیش کردم به خودم پر چکمه هام شد جیش معلم فهمید گفت برو خونتون لباستو عوض کن بعد خونمون دو کوچه بالاتر از مدرسه بود نکردم اب چکمه رو خالی کنم با همون جیش رفتم تا خونمون به زور پامو میاوردم بالا خداروشکر کسی به روم نیاورد و یادشون نمونده😂😂😂

چندسال پیش داداشم یه گروه خانوادگی زد بعد من به اشتباه یه استیکر فحش بد فرستادم تو گروه بعد اون موقع هم همه آنلاین بودن و سین زدن دیگه پاک کردنش فایده نداشت در کل آبرو نموند برام

از همون موقع تا الان هم به رو میارن منم آب میشم از خجالت😂😂😂

با یه پسر دوست بودم عکس از خودش با رکابی داده بود منم ذخیره کرده بودم تو گالریم 

از اون طرف اینستای خواهرم تو گوشیم باز بود رمزشو داشتم گهگاهی میرفتم 

گوشیم هنگ کرد یهو عکسای پسره رفت تو دایرکت جاریش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اونم از شانس بدم آنلاین بود همون موقع دید 

زود زنگ زده بود به خواهرم این پسره کیه عکسشو فرستادی🤦🏻‍♀️

وای چه وضعیتی بود آبروم رفت 

ناچارا شوهر خواهرم وویس داده بود گفته بود من بودم دستم خورده عکس دوستمو فرستادم 

همه فهمیدن رل دارم😑

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

مهندس برق کی بودی؟      

هوم 

متاسفانه دیگه بعد از تو افق محو شدم 🥲🥲🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴