2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه تو شیردهی

327 بازدید | 51 پست

تازه زایمان کردم جفت سینه هام شدید زخم شدن🥲یکیش الان اوضاع بهتری داره و فقط از همون به بچم شیر میدم

اون یکی هم همش پره،وقتی از اون یکی سینم شیر میدم این یکی چکه میکنه ولی چون شدیدن زخم شده دو روزی هست ازش شیر نمیدم تا زخمش بهتر شه به نظرتون ممکنه اون سینم خشک شه؟

بدوش با شیر دوش بنظرم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خشک نمیشه ولی آبسه میکنه!

درست بهش شیر نمیده برو بهداشت تا برات قشنگ توضیح بدن طریقه صحیحش رو

منم تا ۲۰ روزگی بچم زخم میشد شدید رفتم بهواشت پروندشو درست کنم آموزش شیردهی داشت بعدش قشنگ بهش دادم دیگه زخم نشد

از هر دو بده 

میدونم خیلی وحشتناکه منم تجربه کردم دقیقا ۱۱ ماه پیش.

وقتی بچه شیر خورد تموم شد،مقداری از شیر خودت رو بمال جایی که زخمه زود خوب میشه.

پماد آنتی شقاق سینه هیدرودرم هم خوبه بهش بزنی

فقط هر جور شده بده بچه بخوره،شیر تو سینه ت بمونه دردش وحشتناک میشه

نه به هم وصلن مگه سفت نمیشه چه جوری شیر نمیدی؟

سفت میشه و چکه میکنه زیر آب گرم میگیرمش کمی فشار میدم تخلیه شه

دیروز گذاشتم دهنش دیدیم نوکش دوباره کنده شد و خونریزی شدید کرد

کلا نوک سینم کنده شده😢در این حد

برو دکتر بهت پماد میده .بزن زخمت سریع خوب میشه.اون سینت که پر میشه کیسه اب گرم بزار با شیر دوش بدوشش تا عفونت نکنه.زمان میبره تا نوک سینت پوست بندازه.باید تحمل کنی.من جیغ میزدم بچم شیر میخور تا کم کم پوستش ضخیم شد سینم فقط دهن بچت و هی چک کن برفک نزنه.دانه های سفید مانند